Дата и час: 20 Яну 2026, 05:27

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: УНСС или Стопанския факлутет
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2009, 21:28 
potato heart
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Знам само едно нещо, по което мога да сравня СтФ с УНСС и то е, че Стопански мениджмънт в Стф е така да се каже елитна специалност, докато в УНСС - не е. т.е. ако колебанието е по въпроса с тази специалност, може би СУ е по-добрият избор. А за другите специалности, предполагам, че в УНСС можеш да получип по-добра подготовка. Все пак СтФ не предлага много богат избор...т.е. тясна специализация... поне аз така си мисля

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2009, 15:30 
В началото бе словото

Днес се записах стопанско с английски и ми направи приятно впечатление, че от 24 приети момчета се бяха записали поне 18-19 (плановият прием е 20). Доста е вероятно да няма второ класиране или да има само за 2-3 човека. Явно хората приети в Стопански факултет много добре са проучили опциите си, знаят какво искат и къде могат да получат най-добрата подготовка в България по желаната специалност :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2009, 15:34 
Драскач
Аватар

Господи, ама и вие си нямате друга работа пък сте тръгнали с глупости да се занимавате. Като ви харесва повече Стоп Фак - учете там, ако ви харесва УНСС ходете там. Кви сте тръгнали на анализатори от световна класа да ми се правите и да се карате е така без кой знае каква причина, само и само да сте контра на другия. А тоя фак пича според мен точно той това най-много го прави.

Само едно ще кажа - в стопанския поне ако отидат да интервюират някой случаен студент, или хайде, поне 10тина, надали и един ще се намери да каже, че познава преподаватели, които си продават изпитите, или дори посредници.

ПП. И все пак ако някой познава такива нека ми пише на ЛС :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2009, 12:16 
В началото бе словото
Аватар

Хора извинете,че се намесвам.
Колкото и да не ми харесва идеята за корупция в УНСС-нека бъдем честни-това си е университет с наистина добра подготовка в областта на икономиката.Аз завърших Националната Търговска Гимназия.Около 70% от хората завършили това училище сега са в УНСС и са много доволни.Подготовката там е много добра(въпреки всички останали минуси) и с оглед на това-повечето хора които познавам и учат там веднага след 1вата година са на стажове на много хубави места с добра заплата.
Добре,все едно някой да попита "Къде да уча право в УНСС или в СУ?"(мисля че всички знаем отговора)

-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопанския в СУ или УНСС

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в КСК 2007-08

chipanov

93

5991

01 Авг 2007, 14:13

Cezare Преглежда последните мнения