Дата и час: 21 Яну 2026, 21:32

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Унсс или СУ-отново
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2009, 23:18 
Shall we shag now, or shag later?
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Ivo Penev написа:
за вафлата говорех :D

и аз :shock:

Наиш ли че има вафли дет са ги докарали преди 2 седмици и не се държат на хладно и сухо...А за някои и сламка треа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2009, 23:20 
мечтател
Аватар

Благодарил (а): 150 пъти.
за всички,които не са разбрали вафлата е метафора за УНСС(не влагаме лоши чувства,а лека ирония)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2009, 23:53 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
целият форум е пълен с ирония

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2009, 23:56 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
p_e_t_i_a написа:

Това му е единственото хубаво качество...и че от време на време, след много търсене можеш да разбереш нещо, което те интересува. Но аз си стоя главно за иронията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 08:53 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
акълии

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 08:59 
Форумозавър Рекс
Аватар

фак,много яка снимка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 10:13 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Кака ти fak е много сериозен човек! :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 10:27 
мечтател
Аватар

Благодарил (а): 150 пъти.
p_e_t_i_a написа:

чак пък целият,по-скоро кандидатстудентският раздел

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:10 
В началото бе словото

bggashnik написа:
Охх, не знам изобщо какво се чудиш. По-доброто образование ще получиш в СУ, въпросът е какво искаш да учиш-икономика или програмиране. Аз съм за второто :mrgreen: :lol:

Ми исках МИО (не че знаех какво точно е),ама не ме приеха.И сега от това,което мога трябва да избирам.МОже би КН,може да е интересно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:17 
Darth Master
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
lilidim написа:
bggashnik написа:
Охх, не знам изобщо какво се чудиш. По-доброто образование ще получиш в СУ, въпросът е какво искаш да учиш-икономика или програмиране. Аз съм за второто :mrgreen: :lol:

Ми исках МИО (не че знаех какво точно е),ама не ме приеха.И сега от това,което мога трябва да избирам.МОже би КН,може да е интересно...

Преди да се запишеш в КН, трябва да се запиташ добра ли си по математика, влече ли те програмирането(и дали си имаш някаква представа от него :lol: )и дали си готова като започнеш нещо да го завършиш :roll: Иначе КН е много преспективна специалност, но не е за всеки. Има доста хора, които се записват и впоследствие се отказват, защото не могат да издържат на ученето или пък не е това, което са очаквали...Това е анотацията на КН, прочети я внимателно и помисли хубаво какво ще бъде твоето решение. :wink:
Цитат:
Специалност КОМПЮТЪРНИ НАУКИ подготвя специалисти, които с помощта на съвременните постижения в областта на информатиката и информационните и комуникационни технологии могат да решават практически задачи от системен и/или приложен характер. Учебният план е разработен в съответствие с изискванията, известни като Computing Curriculum 2001 на световните професионални организации ACM и IEEE и осигурява всестранна подготовка на студентите в основните направления на компютърните науки: програмиране и структури от данни, мрежи, хардуерни концепции, съхраняване и извличане на информация, изкуствен интелект, системи за взимане на решения, дизайн и анализ на алгоритми, разработка на нови софтуерни технологии, дизайн на езици за програмиране, среди и средства за програмиране, дизайн на операционни системи. Сериозно внимание се отделя и на математическите дисциплини, свързани с компютърните науки: дискретна математика, теория на формалните езици, теория на алгоритмите, кодиране на данни, алгебра, геометрия, математически анализ, числен анализ, вероятности и статистика. Чрез различни практикуми и възможност за стажуване в софтуерни фирми, се създават условия за максимално приближаване на студентите до същността и проблемите на бъдещата им работа.
Завършилите успешно специалността могат да се реализират като: софтуерни специалисти в компютърни, телекомуникационни, инженерни, финансови, застрахователни фирми и научни институти, като преподаватели по информатика във висши училища, научни работници и др.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:23 
В началото бе словото

bggashnik написа:
lilidim написа:
bggashnik написа:

Преди да се запишеш в КН, трябва да се запиташ добра ли си по математика, влече ли те програмирането(и дали си имаш някаква представа от него :lol: )и дали си готова като започнеш нещо да го завършиш :roll: Иначе КН е много преспективна специалност, но не е за всеки. Има доста хора, които се записват и впоследствие се отказват, защото не могат да издържат на ученето или пък не е това, което са очаквали...Това е анотацията на КН, прочети я внимателно и помисли хубаво какво ще бъде твоето решение. :wink:
Цитат:
Специалност КОМПЮТЪРНИ НАУКИ подготвя специалисти, които с помощта на съвременните постижения в областта на информатиката и информационните и комуникационни технологии могат да решават практически задачи от системен и/или приложен характер. Учебният план е разработен в съответствие с изискванията, известни като Computing Curriculum 2001 на световните професионални организации ACM и IEEE и осигурява всестранна подготовка на студентите в основните направления на компютърните науки: програмиране и структури от данни, мрежи, хардуерни концепции, съхраняване и извличане на информация, изкуствен интелект, системи за взимане на решения, дизайн и анализ на алгоритми, разработка на нови софтуерни технологии, дизайн на езици за програмиране, среди и средства за програмиране, дизайн на операционни системи. Сериозно внимание се отделя и на математическите дисциплини, свързани с компютърните науки: дискретна математика, теория на формалните езици, теория на алгоритмите, кодиране на данни, алгебра, геометрия, математически анализ, числен анализ, вероятности и статистика. Чрез различни практикуми и възможност за стажуване в софтуерни фирми, се създават условия за максимално приближаване на студентите до същността и проблемите на бъдещата им работа.
Завършилите успешно специалността могат да се реализират като: софтуерни специалисти в компютърни, телекомуникационни, инженерни, финансови, застрахователни фирми и научни институти, като преподаватели по информатика във висши училища, научни работници и др.

Чела съм го доста пъти и сега пак,но ако ми го кажеш по-простичко ще съм ти благодарна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:31 
Darth Master
Аватар

Охх, ами не знам и аз какво да обясня, то всичко си е написано. :lol: :lol:
Общо взето ще се занимавате със:
Цитат:
програмиране и структури от данни, мрежи, хардуерни концепции, съхраняване и извличане на информация, изкуствен интелект, системи за взимане на решения, дизайн и анализ на алгоритми, разработка на нови софтуерни технологии, дизайн на езици за програмиране, среди и средства за програмиране, дизайн на операционни системи

Имате следните математики:
Цитат:
дискретна математика, теория на формалните езици, теория на алгоритмите, кодиране на данни, алгебра, геометрия, математически анализ, числен анализ, вероятности и статистика

И след завършването на КН ще можеш да се реализираш като:
Цитат:
софтуерни специалисти в компютърни, телекомуникационни, инженерни, финансови, застрахователни фирми и научни институти, като преподаватели по информатика във висши училища, научни работници и др.

Ако не знаеш абсолютно нищо за току-що изброените области от КН, бих казал, че КН не е за теб :wink: Иначе ако не знаеш някоя дисциплина какво представлява(примерно дизайн на операционни системи), питай :wink:
П.П Пак повтарям, математиката трябва да ти се отдава :oops: Но щом си влязла в КН предполагам това условие е налице :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:46 
В началото бе словото

НАлице е. :lol: Обаче комп.предмети не са ми ясни горе-долу какви програми учиш и какво значи софтуерен специалист.]
P.S Не ми се нахвърляйте

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 15:52 
Darth Master
Аватар

lilidim написа:
НАлице е. :lol: Обаче комп.предмети не са ми ясни горе-долу какви програми учиш и какво значи софтуерен специалист.]
P.S Не ми се нахвърляйте

Добре, стига толкова, върви си в икономиката :lol: :lol: :lol: :lol: :JC-hysterical: :JC-hysterical: Бъзикам се :lol: Ами софтуерен специалист предполагам ще рече специалист свързан с изработката на софтуера и съответно неговата продажба на пазара, било то програмист, ръководител на отбор и т.н. :wink: Поясни въпроса "Какви програми учиш?" :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2009, 16:03 
В началото бе словото

bggashnik написа:
lilidim написа:
P.S Не ми се нахвърляйте

Добре, стига толкова, върви си в икономиката :lol: :lol: :lol: :lol: :JC-hysterical: :JC-hysterical: Бъзикам се :lol: Ами софтуерен специалист предполагам ще рече специалист свързан с изработката на софтуера и съответно неговата продажба на пазара, било то програмист, ръководител на отбор и т.н. :wink: Поясни въпроса "Какви програми учиш?" :lol: :lol:

Ами например уча само с++ т.е как да правя програми или уча как да направя сайт,да го поддържам,фотошоп и др.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща