Търговецът на кристал написа:
А, да - това не бях го задавала отдавна: вярно, че се познаваме отскоро с тебе (мн.ч. в случая да се чете като "ние, форумците"), но пробвай да ни изненадаш с песен/стил музика, която/който никога не бихме се досетили, че харесваш.
Ама как ще се познаваме отскоро, аз пиша тука от 3 години

Явно толкова време трябва да мине за да ме забележат хората...
Тук съм писал главно за метъл, индъстриъл, рок, малко пънк, малко ска, фолк (да не се бърка с поп-фолк

) и оркестрална музика (филмова, от игри).
Значи може би ще е изненада (то и за мен е изненадващо :Р), че има няколко рап групи/песни, които харесвам. Първо, Ъпсурт, които ги слушам от край време. Даже имам "Боздуган" и "Чекай малко" на оригинални касетки :Р Също така се радвам на някои неща на Cypress Hill, Insane Clown Posse, Dr. Dre и Snoop Dogg (макар да нямам нищо тяхно, дори на компютъра, освен една песен на Insane Clown Posse и то защото е в саундтрака на Heavy Metal FAKK 2

). И Beastie Boys, но по-ранните им неща, когато са повече пънк и по-малко хип-хоп.
Друго - харесвам джаз, суинг, блус, но слушам главно разни компилации и като цяло съм профан що се отнася до тези стилове (:
Ще се изхвърля и ще кажа, че харесвам и класическа музика, макар познанията ми да се ограничават до Вагнер, Карл Орф, Симфония №5 на Бетовен, Увертюра 1812 на Чайковски и Валс №2 на Шостакович
^PrincessA^ написа:
Въпросчета имам също; надявам се скоро да се докопам до нет за по-дълго!
Чакам с нетърпение
След 10-ти ще се вясваш ли из библиотеката? Щото аз май ще си уча от нета, ама да си питам.Сигурно ще се вясна да си върна книгата, дето чета сега и евентуално да взема нова, ама не знам кога ще е точно.
Как ще завършат следните мачове? Обясни защо:ФК “ДУНАВСКИ СТУДЕНТ”, Свищов - ФК “УДАР”, с. Пиперково, обл. Русе (местно дерби) - "Дунавски студент" ще победят, защото като едни истински студенти ще купят мача
ФК “ГЛИГАН”, Грудово - ФК “МАКАК”, Шумен - Двойка, "макаците" са отборни играчи и това ще им донесе победата.
ФК “ДИВА СВИНЯ”, с. Цонево - ФК “ГАРГА”, с. Любеново - Тук не знам, но ще заложа на единица, защо "Дива свиня" ми спечелиха симпатиите :Р
ФК “УЖАС”, с. Зетьово - ФК “ОБОГАТИТЕЛ”, Твърдица - Победа за "Обогатител", просто няма как отбор с такова чутовно име да падне
ФК “ТУХЛА” с.Бутово - ФК “ШЕХЕРЕЗАДА”, Згориград - Единица. Като гости от "Шехерезада" ще се опитат да "приспят" "Тухла" и после да ги изненадат с няколко бързи контри, обаче "Тухла" не са така впечатлителни като Шахриар и номерата на "Шехерезада" няма да минат и в крайна сметка "Тухла" ще надделеят с груба сила над елегантната игра на противника си.
ФК “ДИВ ПРЪЧ” с. Камена - ФК “ЛУДА КОЗА” с. Яворница - Тук силите са изравнени, хикс.
ФК “БОМБА”, с. Светлина, обл.Перник - ФК “ПЪРВА АТОМНА”, Козлодуй - Хикс до средата на второто полувреме, после става бой, футболистите на "Бомба" избухват, от "Първа атомна" обаче отвръщат на удара, последствията са постапокалиптични и в крайна сметка мачът се прекратява.
За титулярната единайсеторка по-късно, че сега ме мързи :Р
А за Жмудите не смея да пиша