|
Аз бих искала пък да изразя отношение по темата като обективен наблюдател ,на това което се случва във форума. Като начало смятам да отбележа,че тук се наказват хората заради личното им мнение,заради порвокативно и различно отношение по даден проблем,което не мисля,че трябва да се случва ,защото именно в спора се ражда истината.Не може изразяването на мнение по даден въпрос да се наказва,а злобните и хапливи коментари да останат незабелязани.Тук забелязвам,че се толерират отношенията между "старите познати" и трудно се дава шанс (от някои форумци) на "новите" да се включват в дискусиите с различно от "приетото" поведение. Не е допустимо модераторите да си затварят очите за обиди и нападки от "ветераните" тук и вместо да се обсъждат темите спокойно, да се стимулира "в името на сеира" и всички да чакат някой да бъде баннат.
Банът не е решение,защото дори и след това потребителят спокойно може да си направи втори,трети...хиляден рег,да смени IP-то си...и къде се оказва ,че е смисълът...-да има зрелище!!!Поредната глупост,която за час да впечатри отегчените потребители.
Тук сме ,за да си даваме съвети,за да си помагаме,да се опознаваме...и не мисля,че е възможно всички да се обичаме като едно толямо и задружно семейство....но пък щом някой не ни допада не е толкова трудно да го игнорираме...или пък да спорим градивно...
Темата им звучи като апел за събрание и за гласуване коя вещица да изгори на кладата...това не беше ли много векове назад!?!?!?!?!?
А сега относно Master_of_Sin...държа да кажа,че уважавам смелостта й да отстоява мнението си и да не се слива с тълпата... И като я баннат...какво!?!?!?...ще стане мирно и тихо?!?!...Тя е черната овца във форума!?!?!?Що за безумие!?!?!?!Ако това се случи,за мен обяснението ще е едно...тук всички трябва да мислим еднакво,да бъдем еднакви ,а всеки различен да бъде линчуван!?!?!WTF WTF WTF !?!?! И какво е вулгарно отношение...на този въпрос нека всеки си отговори сам...
И преди всичко нека се запита какво прави той в този форум...
allshallperish, обикновено се старая да избягвам да поствам мнение след твой коментар..и знам,че сега греша като го правя...целта ми не е да предизвикам скандал,а напротив - да разбереш,че тук в много случаи ,ти си тази,която опонира на всичко и всички и не приема никакво чуждо мнение...
Извинете за пореден път грешките ми и държа да знаете,че не съм жадна за вашето одобрение... В този форум открих много истински хора и Master_of_Sin е един от тях...нека преди да се нападаме да се опитаме да разберем опонента си....
_________________ Soulmates never die
|