Добре дошли на всички нови колеги! Поздравления!
Надявам се догодина по това време все още да сте доволни от избора си сега!
peachy написа:
Все пак се надявам организацията в Психологията да е по-добра
А на 1-ви задължително ще се ходи

Амиии не бих казала... смисъл имам една колежка, която се беше преместила от социология и каза, че там отношението малко повече й харесвало от колкото в нашата специалност, но разбира се всичко е относително

И зависи как си го направиме

А за 1-ви горещо препоръчвам на първокурсниците да наминете поне за откриването на вашата специалност. Принципно редът е следния
1. Откриване на учебната година - в аулата - голямата гъчканица!
2. Откриване по факултети (за нашия предполагам че пак ще е в 65 аудиторпия на 3-ти етаж в южното крило, че е най-голяма)
3. Откриване на отделните специалности за първокурсниците по различни зали, психологията ще е най-вероятно в Ректората (повече информация ще получите като се приближи 1-ви октомври)- на тази среща ще ви се обяснява накратко какво ви чака, какви са процедурите за спортове, езици, избираеми дисциплини и ала бала, раздават ви се книжките (в които пише и кои групи сте - според мен раздерлени по случаен принцип, поне при нас не схванах много логиката на разделяне), ще видите някои от бъдещите си преподаватели (съвет - не се подвеждайте от първото впечатление), ще видите и някой горнокурсници

като мен например, ще наминем да ви дадем кураж и да ви отговорим на многобройните въпроси, които ще изникнат в главиците ви като ви сервират на куп хиляда неща

Ще ви е полезно да дойдете!

Наслаждавайте се на оставащото лято!