|
Гледам доста хора са фенове на играта, викам да организираме нещо по-масово. Идеята ми е за няколко групи от по 3 участници, като победителите ще минават напред в надпреварата. Примерно 3 групи и финална група, която да определи победителя...
За това ще организираме нещо с 9 души, поне засега, докато се оформим повечко желаещи. Тъй като не измислих по-добър начин за теглене на жребий, ми хрумна следното. Който иска да участва в турнира, нека праща ЛС с ника си в играта, като според реда на записването си, участниците ще бъдат разпределени в групите - А, Б и В. Аз ще се пиша последен в третата група (т.е В3)
За да има някаква интрига, кои ще са участниците в групите, няма да ги подреждам по реда - А1, А2, А3, Б1...а по произволно избран ред на позициите в групите...
Реда този път ще е - А1, В2, В1, Б1, А2, Б2, А3, Б3, ВЗ/Кристо-домакин на турнира/ - така първия записан ше е в група А, втори и третия в група В, четвъртия в Б, петия в А и т..н.
Групите до момента са: -------- Група А ---------- 1........ 2........ 3........
-------- Група Б ---------- 1....... 2....... 3........
-------- Група В ----------- 1.......... 2.......... 3. Кристо /// Christo1988 - ник във играта
Е, чакам съобщенията. В момента в който са ясни групите, участниците ще могат да се органзиират да играят помежду си - по 3 пъти, като за крайно класиране ще се гледат точките събрани от 3те игри помежду им. Победителите от групите ще играят на Финала по същите правила. Условията са - дълга игра, нормални условия.
Очаквам ви!
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|