Scarface написа:
Айде, фърст
1. Как се казваш всъщност?
2. Откъде идва Judy Ramone? От Judy is a punk на Ramones ли?
3. Имаш ли някоя странна мания, за която никой не знае?
4. Бира или водка?
5. А бира или мента?
6. Любим музикален период?
7. Употребявала ли си наркотици? Ако да - какви?
8. Какво е мнението ти за новото управление?
9. Откъде се информираш?
10. Като за финал - отговори с любимия ти емотикон

Привет, аз съм малко за оная пиянската тема в момента, ама ще отговорим на всичко.
1. Елвира. И не съм кръстена на никого.
2. Именно , точно от там идва. Иначе Judy Mowatt е една моя много любима реге изпълнителка. И другото: Judy says (shes gonna knock you in the head tonight) е песен на punk 77 бандата Vibrators. И така, в общи линии от много места, принципно доста хора ми казват Джуди, а като се записах в този форум реших да прибавя и Рамоун, за да е по-ясно на повечето хора какво харесвам...
3. Имам много мании... дори не знам какво всъщност разбираш под "мания". Но не съм луда на тема чистота или учене (поне в университета вече гледам да уча възможно най-малко, защото в даскало ми втръсна да го правя)... като цяло напоследък гледам да се забавлявам повече и да не обръщам внимание на делничните неща и работите , които ме дразнят. Имам няколко фобии, а иначе хората, които ме познават, биха ме описали точно като "маниакална" личност. Почти не отговорих на въпроса ти, но нема значение
4. БИРАААА!! Водка не пия изобщо.
5. БИРА! Мента не пия от около 2 месеца, когато се напих отвратително жестоко, също не ходя на мястото, на което го направих, а именно - на Лодки в Борисовата. Мразя това място !!! Иначе текила не пия по същите причини, след като през януари се умъртвих. Буквално.
6. Еми те са няколко: 68-69 - "върхът" в "развитието" на ска и скинхед реге музиката, 77-82 и наоколо (имам предвид пънка) , и началото на осемдесетте имайки предвид класическата Ой! музика. Деведесетте години също ми харесват що се отнася до възникването на бритпопа и изобщо британското инди.
7. Да. Трева и амфетамини.
8. Честно казано съм изпълнена с надежди, които поутихнаха, тъй като мислех, че ДСБ ще получи по-голям достъп до реалното управление. Надявам се политиците от миналия мандат да си получат заслуженото и очакванията на хората, гласували за Герб да бъдат оправдани.
9. За политиката ли? Еми... от новините. Не на определена програма, а като цяло. Обичам да съпоставям информацията, получена и предадена от различните медии. Като цяло никой в семейството ми не се занимава с политика, но аз имам тайни амбиции някой ден да участвам активно в политическия живот на страната. Но това си остава между нас.
10. Ох, това е сложно. Преди беше

, след това

, после (когато бях най цинична)

, а сега е този:

. Така че отговарям с

.
Мерси за въпросите!