Norwegian Wood написа:
Ми като сме почнали да се солим, ще се солим наред...
Първо - в тази тема не се пише за жмуди. Има си отделна тема за лигавене, както има и цял раздел 18+, в който ти пускаш теми "На коя форумка в лицето искате да се изпразните".
Второ - всеки поне малко грамотен човек може да разбере, че стихотворенията ти са откровено тъпи, бездарни и нямат нищо общо с поезията. Най-вероятно и ти си го знаеш, но се правиш на ударен. Долното например не става и за текст на чалга песен, да не говорим за правописа и пунктуацията.
Затова се спри - излагаш се като кифладжия.
Първо - излиза, че да се пише за жмуди е като да се празниш на лицето на форумци. Същата простотия е.
Второ - Ако ти страдаш от ниско самочувствие и се чувстваш недооценен от форумците, заради т.нар. литературен скандал, в който 4 реда на Лорд Носферату бяха обявени за по-добри от всичко твое - заповядай, цупи се колкото искаш, аз не държа да ми се кефят всичките люде. Ако трябва да съм честен, не ме интересува, какво мислиш, само си се хабил да го пишеш.
Аз пиша както си искам, и за каквото си искам. Чувствам се обиден, че излиза някой като Норвегиън, готов да раздава присъди и експертни мнения, без да е капацитет в съответната област, без да е признат за някакъв, без дори някой да го е молил. Аз пиша за собствен кеф, както и за тези които искат да прочетат нещо по-различно. Не съм длъжен на никого, затова и не се държа като обидена мома, когато някои изрази критика. Но специално творческа конструктивна критика не съм виждал в темата. Само мегаломания и желание да се блесне.
Какво да ви кажа господа и дами - такива са хората, такъв е света... Примирявайте се.