|
Ама вие сериозно ли?
1. Никой автор тук не е професионален поет 2. Никой друг от форума не е професионален критик.
При тези две условия, какво сте тръгнали да лепите оценки и етикети, които базирате само на вкус. Ясно е, че всеки си има предпочитания, ясно е, че малцина от форума биха се съгласили с вкуса на другия, тва е стара болна тема. Свикнах ви, да не толерирате различното мнение. Но в тази тема преля направо чашата.
Излиза ми форумец (Солвейг) и коментира, че и харесва дадено стихотворение. Нищо нередно, всъщност, нормална реакция. И от там нататък следват 2 страници, в които хората обсъждат, кое е тъпо, кое е хубаво, па кой пише яки, кой само хаби постове у форума.... Ало, олимпийските богове, слезте на земята!!! За какви се имате - че да разбирате всички от поезия, и да казвате кое как е? Смешна история. Норвегиън не е цъфнал и вързал като автор, да лепи етикети, сякаш е безупречен или сякаш форума му е длъжен да се кланя. Но ако трябва да сме честни и другите не са експерти или богоизбрани за такива смели изказвания.
Както навсякъде другаде у форума и тука войната не е на стихове, а на егота... Болни човешки самочувствия и амбиции за величия, които се базират на това че "моето приятелче ми каза у форума, че стихчето ми е хубаво". Жалка история.
Ако трябва да говоря за себе си - ще продължавам да публикувам стихотворения, дори всеки един форумец писмено да ми заяви, че не стават за нищо. Не напук, а защото не ме интересува вкуса на никого, нито уменията му и възгледите му. Гледам само себе си и не ми пука, кой какво мисли, особено в тази тема лаиците. Това е единствената тема у форума, където не ме бяха критикували за постовете, но ето че и до там се стигна. Моля който не се кефи, да смени канала.
Тя винаги се завръща, още малко ще ме докосне, тук в мен толкова пъти, как мразя тази личност въпросна. Докато ме вълнува изобщо, тя дълбае в мен, гледа виновно. Когато преди време започна, знаех, че ще завърши грозно...
Тя под прикритие играе, всяка нова на сцената в сърцето. А то не може да я разпознае, защото не може да види лицето. Колкото влюбва, толкова и мрази, нещастие носи, рядко зарадва. Питат ме: "Коя ли е тази, която все съня ти открадва?"
Тя идва от зад гърба ми, забива ми нож и ме изоставя. Сякаш вече е взела страха ми, и затова не мога да я забравя. Забива се в мен и тероризира душата ми, а ума ми използва. Никой досега не е провокирал... ...как може това да е грозно?
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|