*Sade* написа:
Никакви предимства няма. И какъв досег с какви хора от какъв бранш, моля ви се?!?!?! Само прехвалени "умове", които предпочитат медийните си изяви пред работата със студенти(лекции и дори физическо присъствие на изпита, който уж "ръководят"). Пълна клоака е този факултет, поне за специалността Журналистика, за другите две не мисля, че е точно така. И виждате кои го напускат - Огнянова, Кирилов и т.н. Петев, Табакова, Кафтанджиев, Спасов, Нейкова - това са наистина преподаватели, които си заслужават, но са САМО те. Въобще има страшно много минуси факултетът. Определено филология, право или някоя друга специалност са много по-добър избор. Медийни науки-само в чужбина. Не искам с мнението си да засегна никого, аз също влязох във ФЖМК с много желание и усилия, но само за да разбера, че не са си заслужавали. Дисциплините, които изучаваме в по-голямата си част са безумни, в западните университети не са и чували за тях, нямаме никаква организация - няма сайт, няма достъп до планове, програми, въобще каквото ти потрябва намираш трудно, някои преподаватели си оценяват на свободен принцип, който само те си знаят и разбират...а за техническата база направо не ми се говори - въобще във факултета по комуникации липсват такива. Адски е тъжно, адски е тъпо, че това е реалността, тук в България...
Извинявам се за офтопика: ако искате сайт, дайте ще направя. Мислех си за сайт още като се записвах, но колегите тука почнаха да си правят групи във фейсбук и реших, че няма нужда от сайт. Мислех да го направя с потр. име и парола да се влиза. Само за нас да е. Чат да си имаме и всичко останало. за "външи" хора да си се виждат история на ФЖМК и задължително снимки от тея специализирани кабинети.
Edit: Ако пък сте свикнали на информационното табло (електронното), с радост ще се заема с него (ако батковците ми разрешат, разбира се)