Търговецът на кристал написа:
А споменах ли, че е пич?
Oh my gosh, he's back!?
А класацията ще се появи утре. Не че ме мързи или съм зает сега, просто следвам почина на многоуважаваната от мен класация на Билборд - тяхната схема е подобна на нашата, което е повод за гордост. Техен повод за гордост, разбира се. Те изготвят класацията за сингли така:
- Във вторник почва отчитането на продажбите на синглите на физически носители
- Във сряда почват и виртуалните продажби да се отчитат
- Във чет. започват да отчитат и излъчванията по радиото...
- В понеделник класацията е готова, като тя носи "клеймото" демек датата, за понеделника идната седмица.
Така и класацията тук ще се отчита гласовете до 00:00 в неделя вечер, а гласовете след това - ще се зачитат за другата седмица. Самата седмична класация ще излиза в понеделник. Ще има и статистика за най-голям скок в класирането, най-висок дебют (не че някой ше бие петя де, тя дебютира под номер 1) и най-много гласове за седмицата. А ако си намеря и калкулатор - най-голямо процентно увеличение на гласовете.
Не знам защо ви ги казвам тези неща, все пак това щеше да е изненада. Но пък реших, че ако остава просто бъзика за Пич, ще ми се води офтопик поста. Нещо, което аз не мога да допусна. Не и в този форум. Защото ако сте забелязали нещата у форума се поизчистиха и вече забелязвам дори как офтопици и флудове се трият. Нещата се нормализираха и вече не е лятната кочина, през която минават хиляди овце и си оставят.... мислите тука, без да пуснат водата.
Надявам се през септември видим и завръщането на титуларната водеща - Кака Ралица
(само за Кристо е кака, за останалите - не. бел. мод.), както и много нови изненади. Това е всичко за тази вечер, аз бях Очарователния Тормозник. Лека нощ, а ако ще будувате - имате последен шанс да питате нещо Пора и Феникса...
До следващата седмица...