Дата и час: 22 Яну 2026, 23:27

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 520 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2006, 21:20 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Това си е техен проблем..Пък и малка част са тези,които пръскат лудите пари,повечето хора нямат тези възможности,но правят каквото трябва,децата им да не се чувстват зле на бала...Все пак е веднъж в живота...И не трябва да ни пука от тези,дето са решили да пръснат космични суми,за да задоволят собственото си его...Важна е вътрешната нагласа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 00:04 
Летописец Виртуоз
Аватар

Ае я кяжете какви костюми ви харесват, които някой си е взел...

П.П. Абе аз май искам черно и въпреки че изключително много мразя маслинено зелено мога да ви кажа, че с него ще стои перефктно... Скивайте рекламата на sisley 8)

Давайте предложения, че съм обещал на мама до Великден да си избера :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 01:16 
От дъжд на вятър
Аватар

Незнам дали приемаш и мнения от момчета,но все пак... :lol:
Черното си остава класика,но ако решиш,мен лично по ми харесва да има нещо интересно в него-може би някакво много тънко,почти незабележимо райе.Никак не съм привърженичка на чрни костюми с бели ризи...
Незнам какво предпочиташ-дали вратовръзка или отворена яка,но за тази възраст като че ли по-подходящо е с отворена яка..Ако пък си малко по бохемски тип може да експериментираш с едни тънки вратовръзки..Просто като не те познавам и ми е трудно да те посъветвам..
Но като не се кефиш на това зелено,не мисля че има смисъл да си го вземеш,по добре избери нещо,което хем ти харесва,хем ти стои добре..
Един приятел като завършваше и голямо лутане беше-той искаше незнам си какъв ревер,ръкавелите какви да бъдели,цепки къде искал или не искал,яката на ризата каква да е...Та доста неща мери...Може би ако се чудиш просто опитай различни модели,никога незнаеш какво ще ти хареса,понеже досега едва ли всеки ден си се носил официално..Поне аз бях така с роклята-пробвах всевъзможни модели...
Упсех..И чакаме резултат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 06:15 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
nightwish написа:
Сегашната ми е бордо,от някакъв странен плат,който има отенъци на черно.Въобще не го обясних както трябва :lol: .Иначе няма да мога да я сложа друг път,освен ако не ме поканят на аудиенция при английската кралица :lol:

от тафта ли е? ако да, му се вика хамелион (и платът за моята рокля е такъв, така че знам :oops: ) следобед съм на първа проба за роклята - месеци наред не харесах нищо, после в един ден си харесах в едно списание модел, промених го защото полата беше грозна и нарязана а на мене са ми дебели краката :lol: :lol: , купих си плат, а на излизане от магазина си купих и плат за костюм за изпращането. Чанта за бала ще ми ушият от плата за роклята (тип торбичка, като на пепеляшка *въздъх*), а обувки си купих в София от разпродажба някъде по Алабин и доста на далавера :D :D :D :D Ще покажа снимки на роклята като стане:)

пп. Костюмът за изпращането е от ярко червен лен, а аз съм с тъмна коса и светла кожа:)

Trisha написа:
Morning Star написа:
Слънчев Бряг, хотел Марвел...Искрено се надявам да се напия като животно и вечерта да мине неусетно! :binky: Втората вечер, когато ще сме без учителите, ще е по-интересно 8)

А какво съвпадение и ние сме в Марвел :) , вие в кои дни сте?

24 и 25 май. За изпращането още не са решили ама вариантите са м/у 16 и 19 май

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 10:05 
Форумно зомби
Аватар

Като си помисля колко приготовления,колко време и нерви изразходваме за тоя Бал..а самия той ще мине толкова бързо и неусетно :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 13:53 
Драскач

ra4e^f написа:
Като си помисля колко приготовления,колко време и нерви изразходваме за тоя Бал..а самия той ще мине толкова бързо и неусетно :(

Да, но винаги ще го помниш, определено си струва :) Най-хубавото е в ресторанта, насладете се на този момент! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 14:00 
От дъжд на вятър
Аватар

ra4e^f написа:

Мдаа определено нервите са доста,особено в съчетание с подготовката за изпитите...И направо се шашкам..Времето все не ми стигаааа...И да не говорим че съм криза с обувките..Но и балът минава бързо-много нерви...изпитите ги готвим цяла година-а минават за 5 часа...Няма как.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 14:28 
Форумно зомби
Аватар

ugly_girl, мн си права за изпитите :) Аз довечера ще ходя на шивачка за пръв път и ми е малко притеснено :tweety:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 15:27 
Писаружяк
Аватар

cappuccino написа:
nightwish написа:
Сегашната ми е бордо,от някакъв странен плат,който има отенъци на черно.Въобще не го обясних както трябва :lol: .Иначе няма да мога да я сложа друг път,освен ако не ме поканят на аудиенция при английската кралица :lol:

от тафта ли е? ако да, му се вика хамелион (и платът за моята рокля е такъв, така че знам :oops: )

И представа си нямам :oops: .Нищо не разбирам от различните видове платове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 16:00 
От дъжд на вятър
Аватар

ra4e^f написа:
ugly_girl, мн си права за изпитите :) Аз довечера ще ходя на шивачка за пръв път и ми е малко притеснено :tweety:

Успех,и не се притеснявай де,наслаждавай се... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 16:06 
Форумно зомби
Аватар

Хихи,благодаря ти:)
А да ви питам мили дами /и господа/ - прическите как са:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 16:24 
Пишете, о, братя
Аватар

аз съм с дъълга права кафява коса. мисля да съм със спусната само отпред да е...отместена с някави розички (понже на роклята ми има розички). другият вариант е да е начупена с пяна, но пак ще има цветя по нея. другото, за което си миля,е по дължината й да има някакви камъчета...ако се сещате за тия дето ги слагат по коковете на булките...не знам дали ще може да стане нещо такова, но определено ще съм със спусната коса.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 16:26 
Форумно зомби
Аватар

И аз мисля да е спусната, някаква раздвижена прическа.МОята е кестенява,под раменете.Коковете знам,че са демоде вече.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 18:16 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
me. сега косата ми е по-дълга, но няма актуална снимка... до събота трябва да реша дали ще се боядисвам, че съм на пробна прическа :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2006, 18:16 
Писаружяк
Аватар

Аз съм с черна коса.Ще е наполовина хваната.Само не съм решила дали да е накъдрена или права :? .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 520 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в 8-ми декември

Crematory

117

7088

13 Ное 2009, 21:33

Бeтон Преглежда последните мнения