Дата и час: 22 Яну 2026, 16:36

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Опишете стаята си
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 00:19 
Истинска измамница
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
fak, прозорците на стаята ти са страхотни. Направо ти завиждам!
Моята стая пък не се откроява с нещо кой знае какво - е, има хубави пердета. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 08:15 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Prudence написа:
Особено след като си сложих перденцето на баба.

Ааа, и моите перденца са от баба! :) Много си ги обичам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 11:18 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Scarface написа:
Някви светло бежави тапети (ако има такъв цвят :lol: ), легло, диван, секция, която е фрашкана с книги и списания, още една пълна библиотека, маса, два фотьойла, фризер, гардероб, два компютъра, два телевизора, два телефона, дъска за гладене и множество разхвърляни дрехи :lol: подредено е като цяло, но по разхвърляните дрехи си личи, че живее мъж в тая стая :o

Защо пък фризер?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 13:39 
Shall we shag now, or shag later?
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Да е по-студена бирата! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 13:55 
Белодробна маниачка..
Аватар

morfei написа:
Да е по-студена бирата! :wink:

Викаш кухнята много далече :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 13:58 
Аватар

Друго си е докат гледаш мача да се протегнеш...Т'ва да отидеш до кухнята си е тежък физически труд. :roll: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 14:06 
Белодробна маниачка..
Аватар

И да се надяваш да не е станала на лед :lol: Точно това е - питам защо фризер, а не хладилник...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 14:11 
Аватар

Епа ако е станала на лед ше си я смучим! :lol: На тва му се вика ледена бира. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 14:51 
II-II (()) II\\II II)) //-\\
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
В стаята ми се влиза през една беУа врата (колко неочаквано :mrgreen: ). От вратата правиш три-четири крачки и вече си в центъра на стаята ми. И сега, както така удобно ви настаних в центъра на стаята си, почвам да ви я описвам по часовниковата стрелка. На 12 часа - прозорецът на балкона и вратата за балкона. Остъклен е. Ползвам го за склад и чат пат пуша на него. На 1 часа - гардероб, фрашкан с дрехи. Продължете мислено да се движите по часовниковата стрелка и от 1 до 6 часа ще видите диван (в момента точно няма да го видите, 'щото целият е заринат от дрехи, възглавници, под тях има книги и списания L'europeo, Абитаре, трябва да има два Максим-а и един Аутобилд...а и една малка футболна топка, с която си ритам у нас). След дивана има малко разстояние между него и библиотеката ми, която така образувала се нишичка служи да си държа там китарата, раниците, чантата, с която ходя на работа и подложките и щипките за рисуване. Както казах след това е библиотеката, която е пълна до откат с книги, стари учебници, полезни тетрадки, запазени от ученическите години, вътре в нея доколкото си спомням са ми и акварелите и темперите. А и колекцията от марки ми е там. Библиотеката е в ъгъла на стаята и в нейната дясна част се пада вратата, от която сте влезли. До вратата, на 7 часа ми е раклата, която ползвам и като ношно шкафче. На нея си държа документите - личните, на колата, всякакви хартийки, касови бележки, стотинки, картата за библиотеката на СУ, студентската книжка, а в момента незнайно защо и здравната книжка ми е там. Там са ми и двата умрели дезодоранта и парфюма ми, има и някаква смотана картина, която все не ми остава време да я закача на стената. На това импровизирано нощно шкафче си държа и книгите, които чета в моемнта. До него ми е леглото. То свършва на 9 часа. Между 9 и 12 часа се намира фукционалното единство, което наричам "моето бюро". Т'ва представлява едно старо бюро, на което от всички страни са му правени модификации, handcrafted by myself, които разширяват площта и функционалността му. Върху него.....не върви да кажа, че само мене дето ме няма, щото краката са ми на него.........бе в момента е яко разхвърляно. Общо взето на него в моемнта има от 19 инчов екран (който не се ползва :mrgreen: :shock: ) до угризки от варена царевица (лелееее, колко беше вкусна самоооо :mrgreen: ). И някъде в този хаос са и моите крака. А аз съм се изтегнал на неудобния си стол, качил съм си краката на бюрото, на нивото на стола ми са тонколоните, слушам Moby и пиша във форума. Над бюрото си имам висяща библиотека, на която си държа вички речници, които имам....и някакви други книги.

Забравих: На балкона ми и аз имам фризер! Е*авайте се колкото си искате, ама е невероятно удобство - бирата във фризера за 20 минутки и след това кеф ти филм, кеф ти мач, кеф ти к'вото искаш.

Ами това е общо взето стаята ми. Айде сега "Сицките вънка, це да метем!" :)

Honda JuniorZ Team

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 15:23 
Аватар

WaveMastaa написа:
Забравих: На балкона ми и аз имам фризер! Е*авайте се колкото си искате, ама е невероятно удобство - бирата във фризера за 20 минутки и след това кеф ти филм, кеф ти мач, кеф ти к'вото искаш.

Aааааа ко стана! :lol: Кой се оказа прав?! :x
:mrgreen: :cheers:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 15:41 
Белодробна маниачка..
Аватар

Омг... описанието нa WaveMastaa чак ме вдъхнови да си опиша и аз моята стая. Да видим...

Като влезете през вратата, срещу нея, в левия ъгъл, е леглото (дааа, знам, като при мъртъвците... пука ми...), върху което има една голяма възглавница, нещо от типа 80смх80см (порадък от приятелите) и едно гигантско плюшено цвете тип маргаритка (отново подарък от тях) и лекции и учебници по макроикономика (понеже сега уча). До леглото ми е нощната масичка с лампа и около 6-7 книги, които или съм прочела, или съм захванала, или планувам да захвана, а и телефонът се ми се зарежда там. До нея е синтезаторът покрит с фабричния найлон от кутията, за да не събира прах, над който е закачено знамето на Франция. Под синтезатора са ми ролерите и гиричките. До него в левия ълъл се пада кресло, което се разтяга на легло, като имам гости ^^. В момента е отрупано с дрехи, които не мога да побера в гардероба, понеже чисто и просто стоят в София, ама сега за лятото..., има също и стари и нови плюшки, раницата ми и другите 2 чанти, топката от световното в Германия - 2006 и шапка от едно авиошоу на самолета Eurofighter. Над креслото имам плакат на Оливър Кан.

После под големия ми прозорец е бюрото ми, което е затрупано с останалия ми багаж, различен от дрехи, домъкнат от София - още книги и учебници, всичките ми там гривни и висулки, дезодорант, крем, ластици, изолирбанд, клещи, всичките ми билети от БДЖ през годината, салфетки, няколко картички от рождения ми ден, талони за намаление в КФС (вече изтекли) и други...

Следва вратата към терасата ми, където има всякви боклуци + 2 колела и пак има място да се мине...лол...

После имам ъгъл, където има 2 сгънати шезлонга, зад които е и кутията от синтезатора, до тях имам 2 купчини със стари учебници и тетрадки и изкуствена елха, а до тях табуретка със стар телевизор върху нея и CD дискове върху него. Има малко място от стената, преди да стигнем отново до врата, от която сте влезли за да си облегна китарата. А на самата стена има карта на света.

Зад вратата има ъгъл, където има кашон със стари броеве от Тинейджър лов (5 клас), Хай клуб и Браво (7-8 клас) и ноти. А върху него има кутии от обувки с обувки и всякакви ЛАРП неща и инвентар, както и лъкът и стрелите ми, а и прахосмукачката е там. И пак стигаме до леглото, над което имаше идея да залепя една огромна звездна карта, ама нещо така и не стана. Нищо, затова пък тапетите ми са облаци и си се рея из тези синьо-лилави пухчета...

Леле... чак мен ме мързи да го препрочитам... бая дълго стана ^^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2009, 18:05 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Ех, да опиша и аз стаята си:
Влизаш през вратата и отсреща е прозорецът. Под него е радиаторът. Наляво от вратата е двукрил гардероб с надстройка, после - три поредни етажерки, претъпкани с книгии и дискове, но недостатъчни. Има разни знаменца и гербове на Ботев, Арсенал, Селтик, руски, български, британски, лондонски...На най-горния ред книги има някакви саксии с падащи растения, горките понякога също падат. Средната етажерка е ниска и там е плоският телевизор. Над него е картина с някакви цветя...После е бюрото ми от първи клас - голямо, купено е с перспектива и на него е относително подредено: книги, папки, лаптоп, а под плота има скенер и принтер. над бюрото е окачен един месингов кръгъл поднос с гербовете на оксфордските колежи - много му се кефя, не че е нещо особено.
После е стената с прозореца с казионни жълтеникави завеси. Латексът е в цвят банан - хем ме успокоява, хем напомня на цветовете на любимия отбор. На прозореца има цветарник с кактуси - 15 броя в еднакви саксийки.
На другата стена от прозореца към вратата: фотьойл за четене с нощна лампа зад него. После малко празно място - за да изглежда просторно, все някъде трябва да се вижда как стената се спуска до пода. Над него има някаква маслена картина от Стария град - това е едно място, свързано с мен - не е много популярно. После е леглото - голямо и накрая ракла, която опира в другата стена.
До нея - нощно шкафче, в което основно има книги и разни джаджи, а до него има и място за един стол, за да си слагам дрехите на едно място, когато ме мързи да ги подреждам в гардероба (обикновено е така :oops: ) Над шкафчето е една икона, подарена ми за именния ден от родителското тяло. Казва се "вход" и е забавна с това, че на нея има магаре. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5