В стаята ми се влиза през една беУа врата (колко неочаквано

). От вратата правиш три-четири крачки и вече си в центъра на стаята ми. И сега, както така удобно ви настаних в центъра на стаята си, почвам да ви я описвам по часовниковата стрелка. На 12 часа - прозорецът на балкона и вратата за балкона. Остъклен е. Ползвам го за склад и чат пат пуша на него. На 1 часа - гардероб, фрашкан с дрехи. Продължете мислено да се движите по часовниковата стрелка и от 1 до 6 часа ще видите диван (в момента точно няма да го видите, 'щото целият е заринат от дрехи, възглавници, под тях има книги и списания L'europeo, Абитаре, трябва да има два Максим-а и един Аутобилд...а и една малка футболна топка, с която си ритам у нас). След дивана има малко разстояние между него и библиотеката ми, която така образувала се нишичка служи да си държа там китарата, раниците, чантата, с която ходя на работа и подложките и щипките за рисуване. Както казах след това е библиотеката, която е пълна до откат с книги, стари учебници, полезни тетрадки, запазени от ученическите години, вътре в нея доколкото си спомням са ми и акварелите и темперите. А и колекцията от марки ми е там. Библиотеката е в ъгъла на стаята и в нейната дясна част се пада вратата, от която сте влезли. До вратата, на 7 часа ми е раклата, която ползвам и като ношно шкафче. На нея си държа документите - личните, на колата, всякакви хартийки, касови бележки, стотинки, картата за библиотеката на СУ, студентската книжка, а в момента незнайно защо и здравната книжка ми е там. Там са ми и двата умрели дезодоранта и парфюма ми, има и някаква смотана картина, която все не ми остава време да я закача на стената. На това импровизирано нощно шкафче си държа и книгите, които чета в моемнта. До него ми е леглото. То свършва на 9 часа. Между 9 и 12 часа се намира фукционалното единство, което наричам "моето бюро". Т'ва представлява едно старо бюро, на което от всички страни са му правени модификации, handcrafted by myself, които разширяват площта и функционалността му. Върху него.....не върви да кажа, че само мене дето ме няма, щото краката са ми на него.........бе в момента е яко разхвърляно. Общо взето на него в моемнта има от 19 инчов екран (който не се ползва

) до угризки от варена царевица (лелееее, колко беше вкусна самоооо

). И някъде в този хаос са и моите крака. А аз съм се изтегнал на неудобния си стол, качил съм си краката на бюрото, на нивото на стола ми са тонколоните, слушам Moby и пиша във форума. Над бюрото си имам висяща библиотека, на която си държа вички речници, които имам....и някакви други книги.
Забравих: На балкона ми и аз имам фризер! Е*авайте се колкото си искате, ама е невероятно удобство - бирата във фризера за 20 минутки и след това кеф ти филм, кеф ти мач, кеф ти к'вото искаш.
Ами това е общо взето стаята ми. Айде сега "Сицките вънка, це да метем!"