Каква хубава тема.
Аз много обичам да пътувам на стоп. Но за сега съм пътувала само с приятеля си. И това защото на него му имам над 1000% доверие, а и той от около 16-17 постоянно пътува ( аз сега съм на 19, а той на 23)
Повечето ми познати също предпочитат да обикалят на ляво на дясно така. Една от най-близките ми приятелки беше два пъти на стоп само с още едно момиче и и от двата пъти много се наплаши. Първия, защото другото момиче се напи по време на стопа, а втория защото беше нощен стоп и ги качил някакъв наркоман с халюционации. Но добре, че тя има ненормален ангел
А моя последен стоп беше от Ахтопол до Созопол, а от там до Бургас
Беше ненормално приключение. Първоначалния план беше да обиколим всички градчета от Несебър до Ахтопол, за да мога да продам колкото се може повече от ръчно изработените ми бижута. Но понеже Жоро (приятеля ми) трябваше да бъде на работа, не се получи. Качи ни един много приятен човек, който излезе, че е доктор и стоматолог от София (още си пазя визитката му

), а другия образ беше един пенсионирал се юрист, който имаше страхотна кола! Той пушеш пура, беше малко нисичък с дълги ръце, а лицето му беше не с детска физионимия, а направо бебешка. С него се заковорихме за Костурица и Горан Брегович, а накрая заяви на Жоро, че трябва много да ме пази
Не знам точно какъв късмет му нося на Жоро, но до сега не ни е качвал нито един подозрителен тип... по- скоро почти винаги около 30г. мъже. Сама жена шофьор - никога, макар и ние да сме навид безобидна двойка

.И никога не сме чакали повече от 15-20 мин.