|
та...правилно е, че тауър е прекалено скъпа раса - и откъм primary resources като злато/дрвета/камънье, и откъм кристали и gem-ове, дори и с ресурс силото, снабдяващо с 1 на ден.
за по-малка от L карта да ги избереш е доста смел подход.
некрополис пък са яката раса с най-тъпата 7 лвл единица, но това е оправдано, имайки предвид, че имат най-добрата 6 лвл единица наред с Magic elementalite, че даже може би по-добра + вампирите, които са направо извън всякакви класации. те са за ръш, както и Конфлукс расата - толкова евтини и многобройни същественца трудно се контрират от по-тромавите Рампарт, Тауър или Касъл.
въобще ако набараш с конфлукса Блес магията и набичиш масово еър и айс елементъли нямаш спирка. демидж рейнджа от 2-5 и 3-7 става нещо ужасяващо като се достигне максимума му.
но най-любима си ми остава дънджъна - чисто от естетически гледна точка. черният дракон и мантикората + медузата донякъде са ми много любимо нарисувани създанийца. троглодитите и харпиите са егати уродите, а 3 лвл единицата им ми мяза на издрайфана бисквитена торта, но просто...тея мантикорки <3 но и те са скъпичка като цяло раса и си трябват ресурси.
инферно не са чак толкова слаби, но действително нямат единица-танк, каквито са дендроидите, крузейдърите или чемпиъните, зомбитата или вампирите, земните елементъли. затова пък голяма част от тях са супер бързи /сейтънчо и ефрийт султаните са просто ненадминати, с малки изключения/, а и често им се пада най-опасната магия според мен - Берсерк, която на експерт левъл просто.. :>
блатистата местност и стронгхолд ми остават назад, но не са за подценяване, макар и лишени от по-високо ниво на магическо равнище. ръш на циклопи, унищожителното намаляване на армора от страна на Бехемотите, телепорт + хаос хидра в мелето и дразнещите мушици с уийкнес на удар са супер силна страна. няма смисъл да говоря за най-имбавото умение в цялата игра - Death motherfuckin' stare, което прави горгоните най-големия враг за 6 и 7 лвл единици + тези Азур/Кристъл/Ръст/Фери/уотевър дракони.
:>
_________________ The storm is coming...
 ...let the Lord of Chaos reign.
|