Дата и час: 20 Яну 2026, 06:03

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 15:22 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
И на нея и дойде реда! Ето я!

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 18:30 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Е, хайде де... не искам и този път да съм първия с въпросите!

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 19:55 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
1.Как се казваш?
2.Откъде си?
3.На колко години си ? :mrgreen:
4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
5.Любимо детско?
6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
7.Най-голямата глупост,която си правила?
8.Сподели някоя мечта.
9.Сподели някоя тайна. :)
Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила. :)

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 20:06 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Ура, доживях! Борбата не бе напразна! :lol:

1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо? :wink:
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема? :mrgreen:
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
4. Как е НАТФИЗ? :P
5. А културологията как е?
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването? :drunken:
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
8. Чай или кафе? :lol:
9. Море или планина?
10. Здрач или зазоряване?
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола. :cheers: (тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
13. Емотиконка дето те радва много?
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
15. Къде си сега? Дома или в София?
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?

Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж. :) После пак. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 20:28 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
inc написа:
Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P

Те и травеститите носят токчета... :clown:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2009, 21:45 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
1. От къде дойде идеята за ника ти?
2. Какви филми хресваш?
3. А кой ти е любимимия?
4. На коя известна личност искаш да приличаш?
5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009, 01:47 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
thegirl написа:

:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009, 18:33 
Shall we shag now, or shag later?
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009, 23:03 
potato heart
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Боже, някой иска да ме пита нещо...

О, не, утре ще се позанимая с това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 12:34 
potato heart
Аватар

deny_s написа:
1.Как се казваш?
Милена
deny_s написа:
2.Откъде си?
от Шумен
deny_s написа:
3.На колко години си ? :mrgreen:
на 19 :)
deny_s написа:
4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?

Тук сигурно трябва доста да поразсъждавам, щото скоро време не съм се занимавала с нея, но! общо взето много неща ме радват и може би не съм обърнала внимание на дразнещите. Но се сещам, че първия семестър имахме една дисциплина "Академично писане", която ми бъркаше в мозъка, както и преподаващата я госпожа... но май няма да имаме близки срещи с нея повече - така че това може да бъде нещото, което най-много ме радва :P
deny_s написа:
5.Любимо детско?
амииии Цар Лъв и Красавицата и звяра - а в тоя филм има егати изцепките ооо и имаше едно за петелът Шантиклер - то даже ми е най-любимо май беше Rock a doodle поне так пише в Замунда
deny_s написа:
6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
Така това е прекалено сложен въпрпос за мен! Не знам. Мислех си че слушам пънк-рок, после си мислех че слушам алтернативен рок, после почнаха да ме кефят хитовете по "Сиитиии" (това слушам на работа просто). абе все някакъв комерс - Грийн дей, Офспринг, Килърс... сега много се зарибих по Дъ Куукс и по една песен Американ бой на Естел (това не е от категорията на другите :P ) бе има и още някакви хора... ааа да да не забравяме Пластик Бо
deny_s написа:
7.Най-голямата глупост,която си правила?
Имам прекрасното свойство автоматично да забравям простотиите, които върша, за да не мога някой път да се изтърва на неподходящо място :mrgreen:
deny_s написа:
8.Сподели някоя мечта.
Вече и аз не знам какви са ми мечтите... направо съм се объркала тотално, но една остава - да заснема някой супер як филм... или клип... или реклама дори.. и по възможност да не е само един :D
deny_s написа:
9.Сподели някоя тайна. :)
тайна... не знам дали е безопасно да го казвам, но... спя с чорапите :oops:
deny_s написа:
Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила. :)
ами значи ако трябва да направя това, трябва да си кача снимките в някой сайт.. а сега много ме мързи... но по-късно ще се опитам да го преодолея, обещавам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 12:58 
potato heart
Аватар

inc написа:
Ура, доживях! Борбата не бе напразна! :lol:

Боже, чувствам, че много ще те разочаровам....
inc написа:
1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо? :wink:
чак пък много.... но дори аз се чудя защо изобщо някой иска да гласува за мен
inc написа:
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема? :mrgreen:
Защото...ъъъ... не знам... не смятам, все още, че хората имат да ме питат нещо...
inc написа:
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
еееемииииии... в свободните днииии... по повечко.... но ако съм заета 1-2 часа
inc написа:
4. Как е НАТФИЗ? :P
Бях прекалено малко време там, за да добия някаква реална представа... ще ми се това да се промени :) но винаги, когато имам повод да отида там, ми е някакво страшно магическо - хем страшно, хем приятно... даже скоро случайно минавах от там с един приятел и вече беше доста късно, а отпред имаше супер много народ и той нали се учуди какво правят толкова късно там, и аз викам ами сигурно имат изпит.. и тогава се сетих, че миналата година по същото време и аз така висях и чаках.... стана ми хубаво някак :)
inc написа:
5. А културологията как е?
а културологията много ме радва! аз затова и не се явих и тази година на изпити в академията.. просто видях, че имам много какво да получа от тук преди да отида там (евентуално) и мисля да се възползвам изцяло... наистина се надявам да продължи да ме радва :) малко ми е трудно да определя какво точно толкова ми харесва, но всичко се смесва в някаква много хубава каша в главата ми :drunken:
inc написа:
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването? :drunken:
Ето тук, предполагам, ще те разочаровам най-много. Аз вече не съм част от този театър и се старая да нямам много общо с него. Та и представа си нямам дали се готви нещо, или не. знам, че сега са в Гърция на някакъв фестивал...
inc написа:
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
Ох много ми е трудно, не ми се случват някакви мегаинтересни неща... но примерно вчера, в детския център, в който работя, с децата скачахме на онея големи гумени топки и направихме "катастрофа" и всички ми се накачулиха и супермного ми се радваха...
inc написа:
8. Чай или кафе? :lol:
хъх! значиии... горещ шоколад по възможност. иначе чай обичам да.... ама в момента точно нещо не ме блазни... дори и студения, което е странно. а кафето - или три в едно, или мляко с кафе, или сметана с кафе... или Старбъкс... но не съм кафеджийка
inc написа:
9. Море или планина?
ами... аз съм излагация за своя курс - там всички са планинари и постоянно обикалят насам-натам - аз нямам ниикакъв опит в планинарството, никога не съм ходила на планина - в смисъл да правя преходи и тн... - въпреки че ми се иска... но пък знам, че няма да се справя много добре, защото бързо се изморявам.. та затова и ги избягвам.. и морето е по-лесния вариант... май
inc написа:
10. Здрач или зазоряване?
ъъъмм... труден въпрос... но преходът от тъмнина към светлина винаги ми се е струвал някак по-лесен от този от светлина към тъмнина... а и новият ден носи нови възможности... но пък отминаващият може да носи добри спомени :) труно, трудно...
inc написа:
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола. :cheers: (тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
малко ми е рано за пиене още, но ще се възползвам от поканата скоро :mrgreen: и без друго май не пропускам.. макар и напоследък да минавам по-тънко с някоя и друга биричка :D
inc написа:
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
такааа.... отново ми е трудно. трябва да ти кажа, че на онзи Маратон имах възможност да наваксам с пропуснати представления...защото аз основно ги пропусках :roll: но от тези, на които съм присъствала ми допадат "В асансьора към Олимп" и "Огън, вятър, пеперуда". но пък те са различни всеки път, така че...
inc написа:
13. Емотиконка дето те радва много?
:drunken:
inc написа:
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
хм... не знам, не съм се замисляла... днес ще се тествам :wink:
inc написа:
15. Къде си сега? Дома или в София?
в София, която все повече се превръща в мой дом.. за добро или лошо
inc написа:
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P
харесвам токчета! обичам токчета! наистина винаги са предизвиквали някакво възхищение у мен... сигурно защото не мога да ги нося... но пък все ми се иска да мога..
inc написа:
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
хаха... отново разочарование.. не си спомням.. единственото, за което се сещам в момента е една дискусия в червената къща на тема Новите млади - нещо за субкултурни общества, фейсбуук и тн... за нещастие накрая пак го избиха на политика... и то без всякаква връзка.. много съм нещастна от този факт...за друго не се сещам... но много ми се ходи на театър тези дни.. та да идва 15. 8)

inc написа:
Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж. :) После пак. :mrgreen:
сигурна ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 13:04 
potato heart
Аватар

thegirl написа:
Това вече не го помня! май случайно го видях в някакъв речник.... или нещо от сорта... беше преди сто години :mrgreen:
thegirl написа:
2. Какви филми хресваш?
амиии... хубави? или пък не :) някакви комедийки... понякога и екшъните ме кефят... и трилърите... апък криминалните сериали по фокскрайм.... :mrgreen:
thegirl написа:
3. А кой ти е любимимия?
аааамиии.... не знам... може би все още е Димящи аса... но трябва пак да го гледам, за да преценя...
thegirl написа:
4. На коя известна личност искаш да приличаш?
не знам.. но не и на Бритни!
thegirl написа:
5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
хм... не знам, като го видя ще разбера... може би :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 13:06 
potato heart
Аватар

morfei написа:
Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността? :D

:lol: :lol: :lol: и аз не знам :lol: :lol: :lol: очаквам неочакваното :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 20:23 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
bubbly_water написа:
сигурна ли си?

Ти вече се самоопроверга, че си щяла да ме разочароваш. Я колко неща научих. :mrgreen:

Тъй де, по повод твоите откровения:
? 9 - И аз не съм планинар. Но съм ентусиаст. :geek:
?11 - считай се поканена на по бира значи :drunken:
?12 - "Огин и прочие" го приемам за препоръка. Мерси. :flower:
?17 - те там постоянно откриват топлата вода отново и отново... :wink: преживява се с добра нагласа.

Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък? :)
17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
18. Какво те изненада за последно?
19. Препоръчай театър, моля! :P
20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко :mrgreen: )?
23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери. :D
24. Приятно заведение, където човек може често да те намери? :lol:
25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....? :wink:

После ще има И още. Да, сигурна съм. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2009, 21:23 
potato heart
Аватар

Казваш ден час и място и яко не се уплаша много, ще съм там
inc написа:
Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък? :)
вече не помня откога :) но досега не ми се отразяваше никак... доскоро... сега май започнах леко да откачам
inc написа:
17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
ами кефят ме, освен когато се инатят, тогава много ме дразнят.
inc написа:
18. Какво те изненада за последно?
ами....хъм.. вчера ме изненада случайната среща с едни приятели на спирката... а днес ме изненада това, че са ни откраднали гумите, а след това, че тея гуми през цялото време са стояли до вратата ни, а аз не съм знаела :lol:
inc написа:
19. Препоръчай театър, моля! :P
значи, аз не съм ходила в много разнообразни, но Мармалад в Сълза и смях, ако още го дават - но не и Когато гръм удари - пак там - за бога, не! Дядо Коледа е боклук в Народния, но не и Волпоне или Дон жуан - много крещят там... или Ах този джаз - много фалшиво пеят, или пък Рейс бррр.....Даскал - пак там - да. Осъдени души също не беше лошо. но там повечето постановки не ми харесват... в Театър на Армията съм гледала само едно представление някаква любов беше с Александра Сърчаджиева - тя не ми хареса много, но като цяло представлението много ми допадна... ако е възможно - Шуменския театър - Американска мечта и Сборен пункт... както и Голямата печалба... за съжаление без Рада Спасова... Мария Сапунджиева не се представя толкова добре... ааа сега се сетих, че те правиха и Вампир с Николай Урумов и Йоана Буковска и тая постановка също много ме впечатли.. но едва ли още я поставят...ох не се сещам за друго наистина, но и това май не е малко
inc написа:
20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
харесвам го и него - в нормални количества... но нямам търпението... колко пъти съм се опитвала...не ми се получава много много....абе аз не съм много ъъъ.. натокана :lol:
inc написа:
21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
стайни растения - нееееее! ужас ме хваща като си ги представя само... и как трябва да ги поливам... или да им сменям саксиите или каквото и да е! не не не не.... не ги обичам... съжалявам... но букети много обичам... малко ме е срам, но май предпочитам мъртви цветя... това може би не е много хубаво...
inc написа:
22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко :mrgreen: )?
хаха... ми честно казано не се чувствам много културна... и не знам точно какво би ме накарало да се чувствам такава... имам чувството, че никога няма да се чувствам... културна
inc написа:
23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери. :D
хаха... не харесвам филми тип Междузвездни войни и Стартрек или каквото беше там.... или Пауър рейнджърс :mrgreen: от гумени костюми ми призлява :mrgreen: има и още някакви, които не харесвам... а да значи не знам само на един такъв филм съм попадала - Здрач, който направо ме побърка - на всеки 5 минути трябваше да го спирам, за да се успокоя - много се наблягаше на жестовете, мимиките, отделяше им се страшно много време и нищо не се случваше. по принцип това е доста интересна идея за мен... но направо ме изкарва извън релси....абе има и още, които ме дразнят... но сега не се сещам
inc написа:
24. Приятно заведение, където човек може често да те намери? :lol:
ами Борисова и пред Народния... брои ли се? иначе, аз май не съм ходила много по заведенията... от време на време ходя в Огледалото .... там е готино :) в Лучано също - там пребивам сервитьори :P .... ааа и има едно дето е на улицата на червената къща, ама като пресечеш Графа... не знам как се казва ама и там е приятно...
inc написа:
25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....? :wink:
аз съм много консервативна и не изневерявам на себе си, едва ли бих била друго :mrgreen: ако си говорим за никове - имам си още един константен и само ги менкам тея двата за разни акаунти, че да се обърквам по-лесно и да ми е интересен животът :P

После ще има И още. Да, сигурна съм. :lol:[/quote]
леле, ако не се откажеш от мен, ще си спретнем един диалог :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща