inc написа:
Ура, доживях! Борбата не бе напразна!
Боже, чувствам, че много ще те разочаровам....
inc написа:
1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо?
чак пък много.... но дори аз се чудя защо изобщо някой иска да гласува за мен
inc написа:
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема?
Защото...ъъъ... не знам... не смятам, все още, че хората имат да ме питат нещо...
inc написа:
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
еееемииииии... в свободните днииии... по повечко.... но ако съм заета 1-2 часа
inc написа:
4. Как е НАТФИЗ?
Бях прекалено малко време там, за да добия някаква реална представа... ще ми се това да се промени

но винаги, когато имам повод да отида там, ми е някакво страшно магическо - хем страшно, хем приятно... даже скоро случайно минавах от там с един приятел и вече беше доста късно, а отпред имаше супер много народ и той нали се учуди какво правят толкова късно там, и аз викам ами сигурно имат изпит.. и тогава се сетих, че миналата година по същото време и аз така висях и чаках.... стана ми хубаво някак
inc написа:
5. А културологията как е?
а културологията много ме радва! аз затова и не се явих и тази година на изпити в академията.. просто видях, че имам много какво да получа от тук преди да отида там (евентуално) и мисля да се възползвам изцяло... наистина се надявам да продължи да ме радва

малко ми е трудно да определя какво точно толкова ми харесва, но всичко се смесва в някаква много хубава каша в главата ми
inc написа:
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването?
Ето тук, предполагам, ще те разочаровам най-много. Аз вече не съм част от този театър и се старая да нямам много общо с него. Та и представа си нямам дали се готви нещо, или не. знам, че сега са в Гърция на някакъв фестивал...
inc написа:
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
Ох много ми е трудно, не ми се случват някакви мегаинтересни неща... но примерно вчера, в детския център, в който работя, с децата скачахме на онея големи гумени топки и направихме "катастрофа" и всички ми се накачулиха и супермного ми се радваха...
inc написа:
8. Чай или кафе?
хъх! значиии... горещ шоколад по възможност. иначе чай обичам да.... ама в момента точно нещо не ме блазни... дори и студения, което е странно. а кафето - или три в едно, или мляко с кафе, или сметана с кафе... или Старбъкс... но не съм кафеджийка
inc написа:
9. Море или планина?
ами... аз съм излагация за своя курс - там всички са планинари и постоянно обикалят насам-натам - аз нямам ниикакъв опит в планинарството, никога не съм ходила на планина - в смисъл да правя преходи и тн... - въпреки че ми се иска... но пък знам, че няма да се справя много добре, защото бързо се изморявам.. та затова и ги избягвам.. и морето е по-лесния вариант... май
inc написа:
10. Здрач или зазоряване?
ъъъмм... труден въпрос... но преходът от тъмнина към светлина винаги ми се е струвал някак по-лесен от този от светлина към тъмнина... а и новият ден носи нови възможности... но пък отминаващият може да носи добри спомени

труно, трудно...
inc написа:
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола.

(тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
малко ми е рано за пиене още, но ще се възползвам от поканата скоро

и без друго май не пропускам.. макар и напоследък да минавам по-тънко с някоя и друга биричка
inc написа:
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
такааа.... отново ми е трудно. трябва да ти кажа, че на онзи Маратон имах възможност да наваксам с пропуснати представления...защото аз основно ги пропусках

но от тези, на които съм присъствала ми допадат "В асансьора към Олимп" и "Огън, вятър, пеперуда". но пък те са различни всеки път, така че...
inc написа:
13. Емотиконка дето те радва много?
inc написа:
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
хм... не знам, не съм се замисляла... днес ще се тествам
inc написа:
15. Къде си сега? Дома или в София?
в София, която все повече се превръща в мой дом.. за добро или лошо
inc написа:
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"?
харесвам токчета! обичам токчета! наистина винаги са предизвиквали някакво възхищение у мен... сигурно защото не мога да ги нося... но пък все ми се иска да мога..
inc написа:
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
хаха... отново разочарование.. не си спомням.. единственото, за което се сещам в момента е една дискусия в червената къща на тема Новите млади - нещо за субкултурни общества, фейсбуук и тн... за нещастие накрая пак го избиха на политика... и то без всякаква връзка.. много съм нещастна от този факт...за друго не се сещам... но много ми се ходи на театър тези дни.. та да идва 15.
inc написа:
Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж.

После пак.

сигурна ли си?