BLUSH написа:
Политиката за съжаление има много общо.Аз до колкото знам WTF се представя блестящо на състезанията.Самите спортисти са много дисциплинирани и съвестни в заниманията си.Наскоро видях президента на WTF и той беше много горд с постиженията на отбора.Не знам на ITF какъв ви е проблема???Тренирайте си и това е...враждата WTF i ITF e много смешна,а още по-смешно е отношението ти към федерацията

:D:D извинявай братле дето си фен на WTF, но понеже се занимажам с ITF и знам малко история за пройзнода на ТКД, нз дали знаеш но WTF е някав вид издънка порадни неуспe[ните опити на Южна Корея да довърши започнатото от Генерал Чой Хонг Хи - създателя на ТКД и основателя на ITF. той е създал ТКД ITF като севернокорейски боен спорт. WTF не е нищо друго освен опит да се довърши започнатото от него в Южна Корея, след като се скарват с него и той отива в Северна Корея и там създава ITF... а що се отнася до тва що е олимпийски спорт - парво е по безопасен => по практикуван и воро в Северна Корея е комунизъм и целта е си4ко да остане там... затова "колеги" WTF не се изказвайте толково иверено защо сте олимпийски спорт шото тва абсолютно нищо не означава...