Дата и час: 17 Яну 2026, 19:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Невзети изпти прекъсване
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 17:37 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Онзи ден бях във отдел студенти да питам за прекъсване(ФМИ, Информатика 1ви курс,2 взети УП и ООП, другите дори сега не можах) и ми казаха че трябвало да подам молба, аз бях само да питам какво се прави за да прекъснеш , днес нещо си говорех с 1 колега който има взет само 1 изпит (само УП) и като бил да пита за прекъсване му казали че само с 1 взет изпит едвали щели да му дадат да прекъсне, като попитал какви са опциите му казали отстраняване, кофти за момчето ама на мен ми е притеснено за мен, че той с 1 аз с 2 да не би и на мен да не ми дадат да прекъсна. Имали такава вероятност на мен или него да не прекъснем ами да ни отстранят, тоест има ли минимум за взети изпити за да прекъснеш, за невзети ясно ама и за взети ли има, наистина ли може да ме/го отстранят ? или просто е трик да се изплашим и да идем да кандидатстваме наново и да попълнен не заетите места и да трябва да плащаме, защото до колкото знам ако сме прекъснали не се плаща ?
Благодаря на отзовалите се :)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Невзети изпти прекъсване
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 23:29 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
За първи курс има, да.Има някаква опция с презаписване, ама там не знам как стоят нещата.Лошото е, че за кандидатстване за възст.на студ.права за първи курс е по общия ред, т.е план, класиране..докато за горните курсове май само 3 трябва да имаш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Невзети изпти прекъсване
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 23:46 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Когато си първи курс, обикновено има определен брой изпити, които ако не бъдат взети, губиш студентски права. За студентите от ЮФ бройката на тези изпити е 2, за вас във ФМИ обаче си нямам понятие. Не че не се опитах да изровя правилника ви, който по правило трябва да е публикуван на видно място на сайта на факултета, ама - нъцки.

Ако изровиш правилника и го прочетеш, вътре това трябва да го пише.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. ПРЕКЪСВАНЕ С 2 НЕВЗЕТИ ИЗПИТИ, ЕДИНИЯТ Е ГРАЖДАНСКО-4ТИ КУРС

в Административни въпроси

Calyx

1

637

13 Сеп 2008, 13:48

usmivka Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. ПРЕКЪСВАНЕ С 2 НЕВЗЕТИ ИЗПИТА, ЕДИНИЯТ Е ГРАЖДАНСКО-4ТИ КУРС

в Административни въпроси

Calyx

9

2997

12 Окт 2009, 16:10

Josefinne Преглежда последните мнения