Лелеееееееелелеллее!!!

Лудницаааа!! Хахахаха
В тази тема какво ли не се случи вече xDDD
1-во - добре дошли на новоприсъединилите се ;]]]
Иначе, тук май всички ще си заформим една огроооооооооооомна група от познати .. като гледам как върви .. xDDD Всички имат общи познати.. или се познават от гимназията, или нз какво.. В този ред на мисли, аз също знаех за едно момиче, което ще учи Социология, защото са били в един клас с най - близката ми приятелка и това се оказа
khhh xDDD
Относно срещата - аз съм съгласна, ако мога, ще дойда, макар че предполагам, че ще успея.. На мен все пак ми се искаше да сме повечко хора, но - колкото - толкова... На 1-ви повече! ;]]]]
А, мнението на
Divided, макар и не на място, е адски точно и напълно го подкрепям... Много е жалко, че приемът за точно тези специалности е толкова достъпен...
Бтв, предложението на
chorapche за среща на 1-ви на някакво стратегическо място xD с цел да отидем заедно след това към Ректората.. определено важи! ;]]]
Към
късогледите колеги 
- очилата мн ви отиват на всички.. !!! Аз не нося, обаче искам да си взема подобни, но с обикновени стъкла, просто като аксесуар, защото супер мн ми харесва как стоят!!! Особено на хора, на които им отиват! ;]]
П.С.> Колеги, искате ли да разменим скайп, за да можем да се разбираме по - лесно... Не че във форума е трудно, но по скайп, според мен, е по - удобно, освен това... сега ще имаме още малко време да поспамим, ама след това ще стане малко грубо xDD
Който иска, може да го постне във форума, а който не иска да се вижда, можем да ги разменим на ЛС-та .. Както предпочитате, ако сте съгласни, естествено! ;]]]]
Ии.. като финал, поздрав с един изключително свеж, според мен, трак! : )))
http://www.youtube.com/watch?v=CPLWqqUjvAg
Дано ви хареса/сва!