Търговецът на кристал написа:
Яаааа... кой бил тук!
Айде да те пробваме и тебе:
1. Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва...
2. Един Фейсбуук въпрос от любимите ми Pick-Your-Five:
Ако правят филм за живота ти, кои актьори биха били в ролите на: самата теб; човека, в когото си влюбена; най-добрия ти приятел; някой от родителите ти; най-големия ти враг?
3. Как се случи тъй, че имаш кръгло легло и към него върви ли и огледален таван?
4. Дай 4-5 любими филма, че се чудя какво да гледам.
5. Колко често те влачат черните води (лафът си е почти мой, имам предвид почти безпричинно лоши настроения, или такива, породени от нещо конкретно, което вгорчава деня ти и след това сякаш всичко ти е криво и съскаш лошо на света?) и как се бориш с тези моменти?
6. Има ли нещо, което те усмихва безотказно и което може да те извади и от най-голямата дупка?
7. Редовна практика ли ти е "боса по асфалта", че много ме изуми онази вечер - не че и аз не съм го правила това, ама не те ли е страх от всевъзможните

, които дебнат на асфалта?
8. Има ли смисъл, когато няма значение и ако да, защо и какъв е той?
9. Топ 5 на нещата, на които държиш по отношение на мъжете (тълкувай свободно)?
10. Погледни през прозореца. Какво виждаш?
Благодаря ти!
1. Една жена винаги трябва... да запази женственото у себе си; да се грижи за ръцете и косата си; да пази топла ласка за оскърбените и уплашените; да танцува.
Една жена никога не трябва... да си позволява прояви на крайно невъзпитание; да се предава пред мъжката твърдост (в психологически план, не друг

)
Един мъж винаги трябва... да уважава жените в живота си; да бъде самоуверен; да знае къде е домът му; да поема отговорност.
Един мъж никога не трябва... да проси вниманието на една жена; да зависи финансово от някой друг.
2. Аз - Джилиан Андерсън
възлюбеният - (тъй като сега не съм влюбена е малко трудно) Джон Кюсак може би
приятелят - Бен Стилър
майка ми - Джуди Денч / Шон Конъри
враг - Рийз Уидърспуун
3. Случи се тъй, че синът на едни познати се сдоби с такова, а моето се счупи 2 месеца по късно. Беше голямо вдъхновение. Леглото върви с по-голяма стая, огледален таван все още не ща.
4. Както казах по-рано, хич не съм филмов любител => вероятно е да си ги гледала. Но нека... "Гори, гори, огънче", "Таборът отива към небето", "Джон Кю", "Зеленият път", "Да устоиш на Пикасо". Не са от най-развлекателните и 100 % не са ми любимите, но не са сред най-касовите и са квалитетни по един или друг начин. Оня ден уж гледах "Девдас" оп Битиви май, ама така и не го довърших, че е бая дълъг. Ако нещо не ти харесва поименно, вмъкни на негово място рандъм заглавие на Костурица.
5. Черните води ме влачат често, но за кратко. Обикновено ме сварват на края на деня и едно наспиване оправя положението бая. Малко тип "Сега няма да плача, ще мисля за това утре, когато ще имам сили да се справя и с това". Голяма съм ревла всъщност и това също помага - отмива вредните мисли.

Имам си своите дарк вълни, естествено, но те не са толкова зле. Просто са свързани с продължителна разсеяност и апатия, но почти не ми се случва да изпадам чак до нюанси на darker than black.
6. Дребен мил жест, малко дете, малко сладолед... Много неща могат да ме зарадват. Често меня настроенията. Стига да има човек в точния момент, една прегръдка стига.
7. МММ не, събувала съм се боса едва 2-3 пъти.

Но умея д аси гледам в краката и не се притеснявам. Бих го превърнала в честа практика, ако трябва. Но по-скоро бих си подбирала обувките според плановете за разходка.
8. Има смисъл! Винаги има, даже да е само да разбереш, че няма значение. Смисълът е в опита.
9. Интелект; самоувереност; чувство за хумор; да спечели доверието ми; приличен ръст и (препоръчително) стабилно телосложение.
10. Тъмница и блокове със светещи прозорци от три страни. ПО средата м/у тях има градинка с бабунка и голяма липа на нея. И пияни тийнове по пейките. тях май-повече ги чувам, отколкото виждам, ама карай.