Дата и час: 21 Яну 2026, 20:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Tattoo - за или против?
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 10:07 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Joker написа:
Споменаха ми за модна татуировка: ТАXI на едно деликатно място. :mrgreen:

Е, тва е старо :) . Аз съм За, ама ако може да ми я направят тия от Маями еди-кво-си, дето ги дават по Дискавъри.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 10:19 
Буря
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
абе, принципно съм чувал за временни някакви от 3 до 5 годин', някакви идеи? 'щото говорихме с приятели и те казаха, че според тях това нещо е невъзможно и си остават за постоянно.

реших двойката какви да са, ама не искам за постоянно, поне за момента :/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 10:22 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
ScionOfStorm написа:
абе, принципно съм чувал за временни някакви от 3 до 5 годин', някакви идеи? 'щото говорихме с приятели и те казаха, че според тях това нещо е невъзможно и си остават за постоянно.

реших двойката какви да са, ама не искам за постоянно, поне за момента :/

Абе временна недей да си правиш. Има два варианта - да ти избелее още в началото и да се измие, а другият вариант е с времето да се отмива и ако например си направиш нещо с червени детайли - да станат оранжеви :pukeright: . А съм чувала, че може и така да си ти остане "временната" татуировка. В смисъл, ако си сигурен, че искаш еди-кво си - направи си. Сигурно няма да те е яд после. Просто не експериментирай. А другото което е - не знам дали можеш да си направиш временна татуировка по твой модел, щото те я рисуват с henna иии имат едни големи албуми. Малко ме съмнява повечето да рисуват по твое желание. Ама питай, де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 10:45 
Буря
Аватар

:/

ще питам, защото то ако не е каквото искам, няма смисъл да си я правя въобще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 11:51 
В началото бе словото

с henna могат да се рисуват само сравнително прости, плътни, черни модели тип trible и тем подобни. не става да се рисуват цветни модели (освен при бодиарт, ама то е различно, а и се измива веднага), светлосенки, да се придава обем, все пак четката е далеч по-малко прецизна от иглата и не може да направи рисунка с много детайли :wink: :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2009, 16:25 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Няма начин татуировка с къна да издържи 3-5 години. Принципа на дълготрайните временни татуси е друг, аналогичен е на този на перманентните. Само мастилата са други и не са henna.
Кофтито е точно това: изображението и багрите се деформират силно като тръгне да изчезва. Пигмента избледнява постепенно и добива червеникав оттенък Мастилото не се разгражда равномернои повтаряни контури биха изчезнали по-трудно, докато да кажем светлосенките ще са първото нещо, което ще се загуби (защото и без това се правят с разредено мастило). Накрая просто седи смешно. Затова е хубаво да не е на някое много видно място. Докато е цяла и естетична, събличай се, радвай и се, ама в даден момент просто не е удачно... докато не се скрие съвсем.
С къна не съм запозната какво може дасе рисува и какво не, но обикновено държат от един до три месеца в най-добрия случай.
Просто питай професионалист за тея неща. Не мисля,че има студио, в което да ти откажат. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7