@ Дичоу ,
За липсата на управленски или какъвто и да е опит мога да дам примери, но примерите ми ще бъдат предимно от Варна(защото и там живея).По време на дебатите за избори стратегията на един от ГЕРБ-аджийте за морското развитие на града беше изготвена от овцевъд(дори не можеше сам да изготви план, който да представи) и се говореше абсолютни бабини деветини(познавам и двамата, за това мога да го гарантирам на 100 процента).
(за добро или за зло ми се налага да познавам повечето от тези хора лично, за това не мога й да кажа имена - не е коректно)
Нека видим друг пример.....а помните ли рапъра от Бургас?Той също е(беше) депутат от ГЕРБ.Случайно гледах клип с изявата му по НОВА ТВ, мисля.Журналистите открито го иронизираха, а той не сам не осъзнаваше какво се случва около него и подсилваше думите им.Това едно на ръка, другото е, че мразя, когато в управлението има хора, които дори не могат да говорят що-годе сносен български език.А този рапър НЕ! МОЖЕШЕ с главно НЕ!.
А някой си от лидерите на ГЕРБ след интервю имаше като първи въпрос "Добре ли се представих?" .Това за вас може да изглежда нормално, но на мен - който имам малко повече досег с журналистика и т.н. е абсурдно.Като малко дете, което са показали за първи път по предаване и то се интересува дали е било много добре.Обигран политик не прави такива неща.
Мога да дам и още примери , но стига толкова засега.
Има един вариант да се разработят - Бойко да реши, че трябва да влезе в историята и с поредната доза популизъм в действията си да реши да направи България една добра за живеене държава.Ха дано, аз стискам палци!А Дянков беше предложил нещо логично спрямо тази несъществуваща криза, но той явно си разбира от работата(макар и да не вярвам на нищо, което е стъпило в Америка и му е харесало).
@Tommy Аз не се сещам някъде да съм писал нещо за комунисти.А НДСВ имаха предимства.Хората трябва да се абстрахират от главните лица, които ги водят и да погледнат по-надолу в листите.А особено на последните избори обновиха листите си с много млади и интелигентни хора.Факт.
Айде стига толкова, че гадната политика - неизчерпаема тема.