Дата и час: 17 Яну 2026, 19:38

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: За пиърсингите (:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 15:30 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Тъй като в "Хоби и забавления" има тема за татуировките, реших, че няма да е зле да обсъдим и още нещо, което за някои хора крие огромен сексуален заряд -- пиърсингите. :twisted:
Какво е вашето мнение за "дупченето"? Възбужда ли ви? Какво мислите за идеята вашият парньор да има екзотичен пиърсинг?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: За пиърсингите (:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 15:34 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Аз имах на веждата и ме накараха да си я махна :mrgreen: . Следователно не смятам, че партньорът ми се кефи. Пък аз не бих се поднала на "някои по екзотични места", какво остава той :blackeye: . Ти да не си решила да си слагаш :flower: ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 15:36 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Божичко, не :shock: По-късно може да се включа с моето лично мнение, но засега идеята ми беше да има повечко нови теми в раздела :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 15:44 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
На мене лично ми става гадно като видя пиърсинг, щото си представям как са ги дупчили и настръхвам в съвсем не еротичен смисъл. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 16:10 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
От моя гледна точка се броят на пръстите на едната ми ръка по-яките неща от пиърсинг на пъпа :twisted: има и някои извратени неща от сорта на супорнайсе обици на двете уши и т.н. Една позната имаше 7 обици на едното ухо, осем на другото и пиърсинг на езика, като си беше правила собственоръчно всичките. Не мога да ви опиша на кво станах свидетел, когато веднъж си махна всичките обици от ушите...
Иначе флешовете са отвратителни, особено по-големите и в частност флешовете на ЖЕНСКИ уши...може би единствено растата може да се сравнява с флешовете за титлата "Най-отблъскващ елемент във външния вид на жена".
А на езика също е яко според мен.
П.С. имам обици на двете уши ако тва може да се брои за пиърсинг, макар и при мъжете :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 16:17 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Ъъъх, не. :shock: Както каза Катрин, аз също настръхвам при мисълта. Просто, всякакъв вид дупчене и нарушаване на целостта на тялото... (затова и мразя игли. Всъщност, мразя дори капки за очи. Бррррррр) Хваща ме страх, бе, хора :lol:

Като малка са ми били пробити ушите, а днес дори не нося обици, слагам веднъж на няколко месеца, колкото да не зараснат, иначе за какво изобщо съм ги правила.

Единствената причина, поради която не ми действа еротично, е защото ме плаши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 16:22 
Alter Schwede
Аватар

Е, Марио, вече познаваш още един човек, който си е дупчил сам ушите ;). Имах 5 на едното ухо... Ама след една зима ги махнах, щото ме боляха ужасно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 16:49 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
Моите уши ги дупчиха като бях втори клас и отчаяно исках да нося обеци като принцесите. :) Принципно обожавам обеци за уши, имам много и много обичам да нося. Ама при обеците за уши го имам моментът, че са достатъчно големи и така разположени, че не се вижда къде е пробито, поне при някои, каквито обичам да нося. Пък и някак по-дискретно изглежда. Докато при пиърсингите личи точно къде влиза и излиза металът от кожата и на мен ми изглежда неприятно. Не гледам обецата, а си представям как пронизва кожата и ми е гадно. :pale:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 16:54 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
allshallperish написа:
Е, Марио, вече познаваш още един човек, който си е дупчил сам ушите ;). Имах 5 на едното ухо... Ама след една зима ги махнах, щото ме боляха ужасно.

Еми нищо чудно...
Тва ме подсеща как един приятел искаше да си пробива ушите и ме пита къде съм си ги дупчил. Заведох го аз, казаха ни да седнеме и да изчакаме малко. Седнахме ние и той почва да ме пита кво е усещането и дали боли. Аз му обяснявам, че в началото ти правят с маркер две точки на ушите, да знаят нали къде да пробият точно. Разправям му, че хващат пистолета, застават на два метра и се молиш да уцелят точките :lol: :lol: :lol: при което те целват, шурва малко кръвчица и си готов. Как се ошашави горкият, няма да забравя погледа му :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 17:04 
Alter Schwede
Аватар

:lol: . Аз съм на мнение, че с пистолета е бая стряскащо :shock: Не е ли да си хванеш иглата :mrgreen: .
А на веждата боли съвсем, ама съвсем малко :D .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 17:09 
Средновековно невъзможен
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
Аз обици не обичам, ти за пиърсинги питаш. В същата категория са ми като татуировките, и двете скриват красотата на човека. Особено по лицето. На носа като на прасенце или да си пробиеш долната устна и после да ти изтича супата, не мерси :Р На пъпа освен ключовете да си държиш, полза от него не виждам. Пък и като видя някое желязо да стърчи отнякъде и си представям Mean Machine от Съдия Дред ( http://www.youtube.com/watch?v=qlBwr80CJOQ ) :Р

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 17:14 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Дупки само на ушите. Имах преди пиърсинг на пъпа, ама го махнан преди време. Инак не се кефя половинката ми да има пиърсинги на някакви странни места. Добре, че до сега не съм попадала на такива. хаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 17:14 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Аз се кефя, ако са с мярка.
По ушите според мен е едва ли не задължително за една жена, да може да покаже цялата си женственост. На пъпа - супер еротично. По надолу - може, що не.
Целувките с момиче с пиърсинг на езика също са много приятно преживяване. BJs не знам, трябва да пробвам.

Както всичко обаче, трябва да се прави с мярка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 17:26 
Червенокоска :)
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз се кефя на езика... На пъпа също е яко,но на стегнат корем... Аз лично от доста време се каня да ходя да ми пробият езика... :bounce: :geek:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009, 18:13 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Гледай да не се напиеш като прасенце предната вечер, че на една приятелка така й се наложи да я пробиват два пъти...

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща