ники написа:
Да и на мен ми харесва, но темата нещо не е популярна в последно време. Защо изобщо гласувате за някой като не го питате и два въпроса в темата. От мен отново Zahariev.
Напълно съм съгласен!
Предния път като бях на ред да отговарям, нито един от гласувалите за мен, не ми зададе въпрос. А всички те бяха редовни форумци, които всеки ден влизат у форума. Малко лицемерна история...
А иначе, имам важно съобщение - от сряда съм в София и сигурно първите няколко
седмици нямам да имам интеренет във жилището си, най-вероятно защото ще сменят жилищата през това време. Сигурно мога да намеря нет да вляза другия понеделник, колкото да изготвя класацията, така че гласувайте спокойно. Ако се очертае да не мога да вляза, ще говоря с някого, да направи класирането...
Надявам се, все пак Принцесата се завърне скоро време, както беше споменала (справка - х страници назад в темата) - все пак тя е единствения модератор на целия раздел, ако не друго, поне да прави темите важни. Пък и от модериране има нужда, няма какво да се лъжем.
А и една малко странична новина - сигурно тези дни ще завърша статистиката си, кой за кого е гласувал в този формат на играта (демек от май/юни 2008г.), подредени по най-елементарния начин - Excell-таблица. Сигурно ще ви е интересно да видите, кой как си е променял вкусовете и тенденците за гласуване, кой е бил постоянен в гласовете си, кога е имало бум на гласуващи и т.н. За мен най-забавната част беше, че масово хората са вотвали по 2 пъти седмично, без сами да се усетят, че вече са гласували... а най-глупавото - 2та вота са за различни, ама коренноразлични дори като типажи форумци. Ще пусна файла в два формата - Office 1997-2003 и новия Office 2007...
Е това е то - тази седмица имате Прудънс, забавлявайте се!