G__ написа:
Вие, интелигентните форумци преливате от възвишеност и духовност.
...а ти от малоумие...
Човек, направил си си труда да ровиш постове отпреди 2 години, а така и не си направи труда да видиш постовете от началото на тази тема...
От тях ще разбереш, че аз не съм ЗА съществуването на подобен род партия...
Просто съм против ефекта който създава сред невротичните атакисти...и опитите да се възползват до максимално от медийния и обществен шум за да възродят темите, в които се чувстват най-могъщи и подготвени. Против съм, защото точно това е целта цялото мероприятие. ДПС да сплоти колектива в тежките следизобрни времена...като задейства класическото вече плашило "Атака". И за да го проумееш не ти трябва "да преливаш от възвишеност и духовност", а доста по-малко, но при теб изглежда дори малкото е гът...Затова вместо да разлистваш старите архиви (за които ще говоря по-доле) включи си мигом СКАТ, че да чуеш какво казва духовния гуру, но първо се изпразни 2-3 пъти, че поне се съсредоточиш:
Цитат:
Смятам, че изтласкана вече от властта, ДПС може да имат връзки с подобни опити, с цел дестабилизация на управлението. Така, че ДПС може да имат връзка и пръст в създаването на тази партия
за неверниците линк Жалко, че на фона на икономическа криза и редица още проблеми...се занимаваме да гоним измислени анти-герои...това е всичко... А Турция в ЕС, турците, турцизирането на ляво и дясно...сепаратизми и други изми са теми, които ти вкара тук, а те не са свързани по никакъв начин с тази партия. Кога лидерът на новата пария се е изказал за влизането на Турция в ЕС...или за откъсването на територии... Сам се вкарваш във филми, момчееее...
Та за архивния пост:
Против религиозните хардлайнери съм. Независимо от коя страна са...
Както забрадените са отклонение от Ислямът в България и са в резултат на сирийски секти, така и християнските фанатици, които мразят мюсюлманите са отклонение от християнския морал.
Религията трябва да е нещо хубаво, което сплотява хората, а не което ги разделя...и не бива да се използва за политика от която и да е от двете страни...защото ако те "използват исляма за да турцизират" (което не е точно така...ама айде...) не мислиш ли, че ние използваме християнството за да се надъхваме един друг...
Или...ако ислямът турцизира...нашето християнство да не ни гърчее случайно ?!
Тактично ще пропусна опитите ти да ме анализираш...не ти се отдава...както казваше премиерът, когато беше още секретар: "Много като тебе вече плакуха "