Значи, за тези които излизат с гениаааалните становища че фитнесът не е спорт, или пък любимото ми, че е "ТЪПО" просто да ходиш на фитнес, просто нямам какво да кажа. И на мен ми е ТЪПО да ви гледам на мотори или пък как се катерите по скали или играете снукър. За мен не е тъпо да вдигам тежести, не е тъпо и да си огромен, макар че аз не съм де

, просто когато човек има една представа за това как иска да изглежда, такива предразсъдъци не трябва да му пречат да отиде в фитнеса и да работи по въпроса. Аз тренирам от 4 години, от 3 е доста сериозно. Все още не изглеждам така както бих искал, естествено, защото рядко съм взимал добавки (не че имам идеалистически проблем с тях, просто рядко заделям кинти) и не съм взимал забранени вещества. Както и да е, за възрастта си и имайки предвид че не зобя изглеждам много добре и съм успял да постигна това което го наричат "хармонично тяло". Пропорционален съм, изчистен съм и имам достатъчно маса за да се каже че изглеждам "здрав" на 18. Чел съм адски много, питал съм много специалисти и общо взето това си е "моето нещо" с което си се занимавам. Не мисля че е тъпо. Умно е даже.
А за оня пич дето вдига 300 100 пъти ще му кажа само че си ипотекирам апартамента за да го видя и че нещо не е разбрал какво слага и как, + това лег пресата зависи от ъгъла това колко ще ти е тежко. Та тва е