не е от нашия форум, но пък е забавно :
Пояснявам - колегата, писал долните постове е голям зевзек и само си търси с кого да се бъзика, да не се учудите. Постовете са от един автомобилен форум.....
Из темата "Имам молци в колата,как да ги избия и т.н. без да навредя на котката си":
Цитат:
....
п.п. Може да се пробваш да ги примамиш с кебапчета и след това да ги избиеш с клечка.
п.п2 Гугъл каза,че има райд против молци и некъв КЛИНЕС с аромат на кедър да го ева. Маааа по добе ако пръскаш с нещо после но вози мачката,защото те са ялови и ближат и мое да на пърчи опашка Може да я возиш в багажника или в жабката.
п.п3 Ако имаш на покрива багажник може да си я сложиш в щайга.
п.п4 Не пий водка и бира и джин.
п.п Приспа ми се.
Из темата “Как да да направя Форд Сиера ИЗТРЕБИТЕЛ”
Цитат:
Следвай стъпките по- долу:
1. Паркирай я на влаковата линия София-Бургаз някъде между Казичене и Калофер с муцуната към Бургаз но на място където това съвпада с географската посока Запад (нали земята се върти, а Сиерата има инерция - това ще добави към ускорението ти) и гледай това да стане по време когато ще минава експреса Слънчев Бряг;
2. Седни в колата с цигара в ръка;
3. Запали двигателя;
4. Включи на 3та предавка като продължиш да натискаш съединителя;
5. Натисни газта до край (най-добре използвай летва между седалката и педала);
6. Чакай!
Това ще е най-бързото ускоряване на Сиера от 0 до 80 километра в час (а ако имаш късмет и машиниста е хулиган - до 120), от "Ускорението" ще загубиш съзнание и левият ти крак неволно ще пусне съединителя, което ще те доускори до към 150, после влака отново ще те настигне и пак ще те ускори до 80 километра в час и така докато не изпаднеш от релсите
На мен това ми сеструва най-евтиният и ефикасен начин да направиш Форд Сиера ИЗТРЕБИТЕЛ
Можеш да отидеш и при Тошо Цунамито да ти я тунингова, но си вземи и преводач от децка педагогическа стая за преговорите - те разбират животинските звуци които той издава... например "уууубрръммммФтсФффффЦцццссс2500" - означава: "за да достигне автомобилът ви мощност при гумите възлизаща на 276 конски сили ще са ми необходими 2500 лева без ддс и 8 работни дни за изработката."