Дата и час: 04 Апр 2026, 08:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 708 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Шантави сънища
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009, 10:23 
Живее, за да пише
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Преди месец почти се наложи да ме оперират под пълна упойка и лекарите ме предупредиха, че след това длъго време ще сънувам много. Е, вече 30-тина дена само някакви измишльотини и си ги помня! Така например снощи майка ми и втория ми баща, плюс леля ми и някакъв мъж се жениха в някаква крепост, а пък ние гледахме на стената на крепостта трейлъра на някакъв филм...Миналата седмица с приятеля ми ни гониха някакви мафиоти, предишната вечер майка ми роди момиченце и го беше кръстила нещо с О, а аз изразих мнение, че трябва да се казва Габриела.защо пък Габриела...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2009, 16:52 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Снощи сънувах, че с най-добрия ми приятел сме на детската площадка в Борисовата (която беше пренесена в някаква зала ;d) и на него му хрумна да се пусне с главата надолу по някаква много висока пързалка, но реши и мен да завлече ;d Странното беше, че размазването накрая изобщо не болеше. Може би щях пак да се пързалям така, ако не се бях събудила..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2009, 19:01 
Чаплата Президент
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Аз сънувах някаква транспортна сценка - че са пуснали нови тролеи по 5-цата, търся къде да си маркирам картата, ама не виждам нито перфоратори, нито валидатори. Накрая питам една жена "бе, не мога да си маркирам картата", а тя ми вика "и аз съм така, може би още не са ги монтирали, защото ни возят безплатно". А вътре една синя неонова светлина, движат се супер тихо по цариградското... въобще кеф :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2009, 21:02 
В началото бе словото
Аватар

хахахаха като на сън ;d

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2009, 16:56 
Чаплата Президент
Аватар

Сънувам моля ви се, че се возя във влака Пловдив - София, който на гара Ихтиман неочаквано се поврежда. Свалят ни всички пътници, при което идва пожарната и някакви мъжаги почват да поливат локомотива с маркучите. По едно време от гарата се обажда диспечерката, че ще продължим пътуването си към София с трамвай :mrgreen: И идва една раздрънкана България (за неосведомените - модел български трамваи, които се движат в момента по линии 5 и 6), в която се напъхваме 300 човека като консерва, и с около 15-20 км/ч по линията, лангър-лангър, ааааайде за София... бррррр :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2009, 18:29 
Средновековно невъзможен
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
Сънувах, че обратно негърче ми се пробва в студентско общежитие в Дания... :shock:

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2009, 19:25 
Outta Time
Аватар

Аз пък сънувам, че умрях.

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2009, 21:18 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Аз това редовно го сънувах като малка :lol: Първият път май ми светиха маслото с един куршум в слепоочието :lol: Беше в някакво ученическо състезание по стрелба :lol: и ме гръмна някакъв от А клас :lol: :lol: Аз бях Г тогава :P Странни неща сънуват децата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2009, 21:26 
Outta Time
Аватар

АЗ пък катастрофирах... и долното беше, че си чаках смъртта. Колата падаше от една скала и аз... чаках ;-]

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2009, 09:20 
Чаплата Президент
Аватар

Хвърлих се през балкона от 3 етаж, паднах на гърба си, нищо ми нямаше. Почнах да тичам след някаква маршрутка, на Мола я настигнах, седнах на задната броня и си викам - ей това е гратис :mrgreen: Накрая се озовах в Драгоман, където беше ситуиран НБУ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2009, 15:53 
В началото бе словото
Аватар

сънувах задчите от лекциите по математика.. на това мус е казва кошмар ;д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 12:08 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Нощес ме застреляха. Куршумът идваше бавно и аз го гледах, не можах да се дръпна, май дори не направих усилие. Въртеше се като летеше към мен, но зад него не излизаше нищо. Влезе, показа се кръв върху ризата и аз паднах. Като на филм, но някак го гледаш от твой ракурс. Лежах си там, не ме болеше, не ми течеше повече кръв :? и изведнъж умрях - рязко без преход. В следващия миг се събудих, но не бях стреснат, както ми се е случвало.
Досега, когато животът ми е бил застрашен на сън, винаги съм се събуждал преди смъртта. Вероятно сега съм се помирил със себе си и с Господ, щом така добре и лесно го възприех. Ще ида на църква след обяд! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 18:44 
Чаплата Президент
Аватар

Някаква тъпотия май беше. Карам си аз колата, останал съм с не повече от 300 гр. бензин и се моля да стигна до бензиностанция. Един катаджия ми показва слънчогледа. Спирам аз, отварям прозореца - не е катаджия, а отвратителен брадясал клошар в жълто-зелена жилетка. Ядосах се, че ме е забавил, и почнах да го псувам адски брутално. И в тоя момент клошаря ми показва туба с бензин и ми се ухилва, като ясно сънувах металните му 4-5 зъба в устата. Аз спрях да го псувам, извадих му 50 лева и казвам, със смразяващ глас: "Сипвай!" :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 22:57 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
А за мен очевидно е крайно противопоказно да играя Mafia Wars, щом сънувах преди една вечер, че съм прохождащ мафиотски бос и намерих хероин в къщата на "ментора" си :lol: Чудно как реших, че е точно хероин :lol: :lol: В следващия момент вратата на къщата се отвори и нахлуха някакви мафиоти, които стреляха по мен с гранатомет :lol: Не улучиха обаче и аз скочих през прозореца и се приземих на някакъв жив плет, докато някакви други мафиоти стреляха по мен с автомат :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2009, 10:30 
Чаплата Президент
Аватар

Поредния мега идиотски сън от тази нощ: диригент съм на сватбен духов оркестър. И отиваме на някаква сватба, и вече като всичко е готово и трябва да излязат младоженците, ние почваме да свирим. Добре, ама нещо хората ме гледат странно. Оказва се, че вместо Менделсон свирим Мила родино :mrgreen: Веднага спирам музикантите и се извинявам на хората. Обаче не мога да се сетя как звучеше сватбеният марш... :albino: Свещеникът започва да ми го пее "таааа таааа та рам там там та тааааам..." и аз загрях. И почнахме да свирим дунавското :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 708 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща