Дата и час: 22 Яну 2026, 22:24

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 190 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: WTF?! Романтични жестове?
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:03 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Хаха, да, когато той иска да ми откъсне цвете от някоя градинка и да ми го даде, категорично отказвам, защото предпочитам да си растат в земята :D .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:14 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Цветя, картички... офффф :roll:

Натресете се с нещо и аре в хоризонтално положение. :lol: :lol: :lol:

Като гледам секс фуриите на блока... на отсрещния прозорец на коридора... в 4 следобед разчорлени, сякаш сега стават...
кадят като комин на ТЕЦ захранен с мазут по време на газова криза и плюят през джама. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:19 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Бeтон написа:
Една бутилка люта ракия :!:

A така. На кой му трябва романтика, след като си донесъл едно кило домашна скоросмътница и трябва да я изпиете с колегата, щото иначе ще ви е гузно за пред себе си, че не можете да опразните едно шише ракия.

И то романтика, романтика, ама накрая всичко си стига до секс ;)

Иначе, Търговецът на кристал, аз те разбирам прекрасно, ама просто малко се дразня променливото разбиране на жените за романтика. И доколкото романтиката е нещо относително, вие използвате тази нейна относителност винаги, за да ни докажете, колко лишени от романтични жестове оставате. Един път романтиката е сбор от мили и непредвидени жестове, друг път е оригинален подарък, трети път цялостно отношение, четвърти път е нещо, за което аз изобщо не мога да се сетя... Важното е, че тя винаги може да бъде, нещо, което мъжете могат да направят/дадат, но не го правят/дават ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:26 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Явно имаш опит с твърде различни типажи или просто кофти преживявания с конкретна девойка, която не знае какво иска и ти е разказала играта. Затова (за трети път) - важен е адресатът. Ослушвай се добре и няма да имаш грижи - освен ако не си случил на жена, която страда от някакво раздвоение на личността или която съвсем съзнателно те разиграва.

Иначе и аз те разбирам - жени! Колко са непостоянни... :)

Ама че тема си спретнахме... Отсега предвкусвам удоволствието от купона, който ще се заформи около Свети Валентим. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:33 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
Ох, честно казано тоя топик ми се вижда като микс между онея за романтиката и подаръците.
Ако трябва да напиша един от малкото си сериозни постове в тоя раздел - не, не се мисля за романтична личност. В действителност може и да съм, но не живея с мисълта "О йеа, аз съм романтичен". А най-романтичното нещо, което съм правил (или поне аз го смятам за най-романтично) е да запиша песен, посветена на жена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:40 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Търговецът на кристал написа:
Явно имаш опит с твърде различни типажи или просто кофти преживявания с конкретна девойка, която не знае какво иска и ти е разказала играта. Затова (за трети път) - важен е адресатът. Ослушвай се добре и няма да имаш грижи - освен ако не си случил на жена, която страда от някакво раздвоение на личността или която съвсем съзнателно те разиграва.

Aaa, не. Опитът ми е сравнително беден, а с приятелки нямаме проблеми, касаещи романтиката. Всичките ми наблюдения са от позицията на трето лице.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 15:58 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Scarface написа:
А най-романтичното нещо, което съм правил (или поне аз го смятам за най-романтично) е да запиша песен, посветена на жена :lol:

Ванко1: В1
Азис: А

А: Два дни не съм ял нищо.
В1: Не си умрял.
А: Идваха тези за тока.
В1: Ееее иии. Аз кво да направя.
А: Забрави да ми оставиш пари.
В1: Яж.
А: Ти ме мразиш, нали?
В1: Учуден ли си?
А: Ти не си добре. Ти ме набута там. Аз каква вина имам?
В1: Млъкни, ше ти *** майката, млъкни ти казАх.
А: Господиии...
В1: Заради твойте простотии, затова сме на тоя хал.
А: Ти не си добре. Там си си изгубил акъла.
В1: Там ли? Там бях заради теб!

Бух. Бух.

Романтичен жест. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 16:04 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
ники написа:
В основната на всеки жест, планиран като романтичен, стои желанието той да се хареса на партньора.

Ами един път ми се е случвало да го планирам, но не беше точно от желанието да се харесвам, а да скочим в леглото. Цветя, чудесна вечеря, шоколад и шампанско - класна мацка! И се получи...
После се оказа, че и двамата мислим еднакво и продължихме без романтични жестове. Малко повече от година те бяха излишни, после, чао!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 18:15 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Аз се прибирам другата седмица с ракия от село. Явно съм романтично настроена. Язък

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2009, 21:05 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
Тая тема ми напомня преди известно време четох някъде из интернет някаква девойка как разказваше за предложението за брак, което получила. Описваше в подробности някакви неща тип розички, връвчици, бележчици, речи разни - тя ревала, целият форум рева с нея и въздиша колко е романтично. И аз чак се зачудих "Бреййй, ама че изобретателен мъж." След известно време гледах някакъв романтичен филм и нещо нещата почнаха да ми се струват познати. И се сетих за онази история. Ами това беше едно към едно същата работа. Дори думите, които мъжът във филма каза, бяха същите като описаните. От това ми дойдоха два извода в главата: 1) Тоя мъж много го е мързяло да измисли нещо индивидуално, било то и просто да и даде пръстена и да я пита в прав текст, би било по-трогателно от такова копиране. Ако някой ми предложи брак чрез изиграване на сценка от филм и рецитиране на репликите на главния герой, по-добре изобщо да не се опитва. И 2) Може би пък момичето е било прекалено вглъбено във филма и си е поизмислило някои работи, понеже и се иска да е станало така. Не знам кое от двете е било, ама във всеки случай ми остана един блудкав вкус от цялата работа. Та за мен това не е романтика. Филмите са си филми, животът си е живот. Филмите трябва да си стоят на екрана, животът трябва да си е истински. Така един много романтичен и изключителен жест на кино може да ми се стори глупав, но пък една обикновена мила дума от любимия човек може да ме разтопи. Та романтиката е доста неопределено понятие. Гледам с подозрение на това пренасяне на филмовата романтика в живота, сякаш нещо не е наред, просто не и е там мястото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009, 00:21 
Буря
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
аре че не ми се цитира Вапцаров, ахах

филмовата романтика няма да казвам какво да яде.

бъдете просто човечни и разбрани към половинката си. то като гледам напоследък това е романтиката..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009, 19:23 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
+1 за милите жестове! :D
Имало е случаи с бившия, когато е казал нещо супер дребно, но по такъв начин, че сърцето ми да се стопи. :)
По темата още: Аз пък признавам романтиката. Просто тя е за прохождащи връзки, когато хората тепърва откриват много неща един за друг и е удобно да разчитат на някои традиционни неща. Както каза Ники, нали е правено с цел да зарадва другия? И това си струва да се оцени. Май само с цветята на първа среща не мога да се прежаля още - неловко е. :P Но пък профилактично с хубав повод или еднократно, без никакъв, хубаво е да си има... Това е 'щото много обичам цветя сигурно.
Когато вече сте много по-близки и имате ключови фрази, моменти, спомени и прочие, те тогава всяко връщане към тях е форма на индивидуалната и баш истинска романтика.
Цялата медийна продукция си ни засипва с псевдо-романтика. Това няма да се прекрати, но пък човек така добива по-изострено чувство да отсява. Някога на девойките се е забранявало да четат романи. Каквито и да било! Понеже били "любовни" по дефолт и им размътвали мозъка... Пък те са си чели и днес не е като да живеем в сапунен сериал. Добре де, не много. :scratch: Мисълта ми е, че прагматиката още си казва думата и няма лесно да и бъде заменена от легла с розови венчелистчета, вани с шампанско и любовни обяснения в небето и по мачове и пръстени в тортите и серенади и глупости т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009, 23:42 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Дойде ми и друга идея: Романтичен жест ли е в разгорещен спор да ти отвъртят един оглушителен шамар? Щото и той изразява силно и непреодолимо чуство... :wink:
На мен ми се е случвало, но се сдържах... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 11:20 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Тва е романтика в латиноамерикански стил :mrgreen:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 11:20 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Хахаха, то това сигурно щото е била някоя бойна кака и те така те :lol: Аз като издивея и на мен ми идват такива желания понякога, но разумът пази :mrgreen: Иначе принципно това е присъщо за някои мъже, но не го смятам за редно, било то от мъж, било от още повече от жена :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 190 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща