Дата и час: 22 Яну 2026, 17:00

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 190 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: WTF?! Романтични жестове?
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 11:22 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
А, викаш по-простимо е ако мъж удари жена, отколкото ако жена удари мъж?

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 11:36 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Няма такова нещо :arrow: не толерирам нито едното , нито другото, но просто в повечето случаи мъжете посягат отколкото обратното и това е неоспорим факт :twisted:
Иначе относно романтичните жестове, понякога ме осенява музата и мога да бъда много любвеобилна и изобретателна, обаче като цяло романтиката нещо ми се изтри от съзнанието след един определен период от моето съществуване и съм крайно неромантична в сравнение с човека до мене, ама какво да се прави :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 12:22 
Аватар

sientelo написа:
като цяло романтиката нещо ми се изтри от съзнанието след един определен период от моето съществуване и съм крайно неромантична в сравнение с човека до мене, ама какво да се прави :mrgreen:

То си личи и от подписа ти ;)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009, 17:10 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
alter ego написа:
Дойде ми и друга идея: Романтичен жест ли е в разгорещен спор да ти отвъртят един оглушителен шамар? Щото и той изразява силно и непреодолимо чуство... :wink:
На мен ми се е случвало, но се сдържах... :mrgreen:

Докато не заиграе каиша...
:twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 00:18 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи :oops: , в които честно казано ми изглежда губене на време.

И именно тук идва момента да спомена, че онова, което е романтично за едни жени, може би не е такова за други. Примерно като чуя обръщението "мило", почва да ми се гади. Толкова лигаво ми звучи. Както и всичките там "коте", "пиле" и пр. Бих оценила едно цвете в саксия повече отколкото такова, което ще повехне пред мен за два дена, защото за последното ще кажа "Ах, колко мило", после ще си го сложа във ваза и ще го забравя, докато живото цвете бих си го гледала всеки ден и едно ще ми стига, няма да е нужно да се подновява през няколко дни като вехнещите. Романтично ми е някой да се появи изненадващо и да каже "Хайде да идем на кино, взел съм билети за филм, който знам, че ще харесаш, а после можем да минем на някоя сладкарничка", вместо типичното скучно "Еми аз ще дръпна филм от нета, докато ти ми сготвиш..." :lol: Изобщо цялото това мислене в стил "защо да те водя на кино веднъж в месеца, след като има безплатни филми в нета" или "защо да ядем навън веднъж седмично, след като в квартирата ти има кухня" или "защо да те водя на романтична разходка нощно време в парка, след като можем да се натискаме на топло у вас или у нас" ме изнервят, тъй като ми се струва, че повечето мъже, след като веднъж са "забили" една жена и вече ходят с нея, в последствие започват да я приемат за даденост и не се сещат да свършат и най-елементарните жестове, които ще им "нарушат рахатлъка". А еднообразието убива всяка връзка. Може да не е днес, може да не е утре, ама приемаш ли жената до себе си като част от интериора на спокойния си живот, хич не е на добре.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 00:36 
[FMF]๏̯͡๏...:KiTo:...๏̯͡๏
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
аз съм силно романтичен по душа и характер, и много хора са го видели/усетили. Много често романтичните жестове и действия са си мои, индивидуални, а не изкопирани, редки случаи ако наистина нещо ми е харесало и пак гледам да го поизменя в мой стил. За сегашната ми връзка мога да кажа веднага за едно от най-романтичните неща, които съм правил - измислих една музикална пиеска за нея и постоянно й я свиря. Може да звучи клиширано, но аз се съмнявам, че ако някой младеж изкочи с песничка/мелодия или каквото и да е музикално, посветено на някоя девойка, тя ще каже "клише" и ще му обърне гръб :roll: Пък и доста хора (освен нея) го харесаха това парче и са ми казвали, че с него доста силно показвам обичта си към нея ^^

Друго - тези дни доста беше болна, та един от дните отидох и купих една плюшена мравка (по която тя винаги хвърляше поглед като минавахме покрай магазинчето) и я зарадвах с нея. То и самото оставане до нея докато е болна за мен е вид романтично действие.

Да не говорим, че я изпращам всеки божи ден (когато ми дойде на гости де) от Лагера до Надежда, което си е живо приключение вечерта по градския.

Прилагам романтика където мога и е удачно, даже и в секса, където правилните жестове и действия преди/по време на много допринасят за прекрасното чувство след това :mrgreen:

Ако в романтиката е вложено чувство, истинско чувство, надали ще има човек, който ще й устои ^^

А Миле, натискането по пейките откога се води за романтика xD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 08:11 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Аз като бях на 16 се водеше. Ама това беше отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 10:20 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
theDarkSite написа:
Да не говорим, че я изпращам всеки божи ден (когато ми дойде на гости де) от Лагера до Надежда, което си е живо приключение вечерта по градския.

Съвсем офтопик, ама, Киро, защо си изостави прекрасното таванче в Лозенец, бре! Толкова готино беше!
Впрочем, уверявам те, че не би ти се разсърдила, ако я изпратиш просто до спирката, вместо да биеш толкова път в двете посоки. Ама щом те влече... :lol:

Вал, thumbs up за това с интериора. Не мисля, че съществува жена, която не би се съгласила, че това си е един от смъртните грехове в една връзка. И, за да не кажете, че сме егоистки и мислим само за себе си, вярвам, че и мъжете биха се съгласили с нас и не би им било особено гот да бъдат приемани за даденост. Просто като че ли жените по-бързо се усещат и, като цяло, по-рядко позволяват това да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 11:20 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
black_lady написа:
Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи :oops: , в които честно казано ми изглежда губене на време.

WTF, тва момче го е загазило сериозно :shock: Добре де, на тебе интересно ли ти е човекът до теб да е толкова...мек ли е правилната дума в случая?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 12:49 
Аватар

Е що, ако комбинира романтичните жестове със здравословни дози простотия, които да уравновесяват нещата... :oops:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009, 16:17 
[FMF]๏̯͡๏...:KiTo:...๏̯͡๏
Аватар

Търговецът на кристал написа:
theDarkSite написа:

Съвсем офтопик, ама, Киро, защо си изостави прекрасното таванче в Лозенец, бре! Толкова готино беше!
Впрочем, уверявам те, че не би ти се разсърдила, ако я изпратиш просто до спирката, вместо да биеш толкова път в двете посоки. Ама щом те влече... :lol:

Офтопика: по-евтино, повече удобства и по-хубави условия, а и квартала е по-добър ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009, 08:43 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Кино, сладкарници, вечери, подаръци, плюшени мравки... А после откъде да взема 350 лева си оправя компютъра? И защо пък вместо на кино, мино и сладкарници не идем днес от 22:00 на мача с Базел? За да е романтично, бих направил компромис с В сектор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009, 09:11 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
black_lady написа:
Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи , в които честно казано ми изглежда губене на време.

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009, 22:01 
S.D.M.F.
Аватар

Scarface написа:
black_lady написа:

WTF, тва момче го е загазило сериозно :shock: Добре де, на тебе интересно ли ти е човекът до теб да е толкова...мек ли е правилната дума в случая?

Абе точно мек не съм да ти кажа ...

Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2009, 10:32 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
Хахахах, ама за тебе ли става дума? :lol: :lol: :lol: сори, ама ми звучи като лигавщина

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 190 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща