Tommy написа:
Шепот: Такааа... Защо е безсмислена цялата дискусия? Дори да се абстрахирам от факта, че камерите в СУ не са противозаконни, то реториката на "Призив" и сие е под всякаква критика и е под достойнството на един уважаващ себе си човек.
Второ, това са действията, които се предприемат от ректора. Той, като ръководител на тази институция, би следвало да има и права по-различни от символичните. Ако на някого не му харесват приетите правила в СУ, то той не е длъжен да го посещава - логично, нали?
И във връзка с тяхната среща с ректора - не мисля, че един ръководител на университет трябва да се обяснява на тези простаци за всяко свое решение.
Ти прочете ли ми поста?
Хайде пак.

Много ясно, че ръководителят на институцията ще взима решенията. Само че университетът е институция, която обслужва СТУДЕНТИТЕ (извинявам се за бруталния глагол, ама си идвам от основи на рекламата

) и това решение се аргументира като пазене на ТЯХНАТА сигурност => тяхното мнение трябва да се вземе предвид. Тази институция съществува заради студентите, а не заради ректора (с цялото ми уважение към него). Той правилно се старае да си върши работата, да кара институцията да работи и да е сигурна, но е длъжен да вдима предвид мнението на тези, заради които се прави всичко това. Ето затова и дискусията е смислена - за да се изясни мнението на студентите.
Относно "простаците от Призив" - за Бога, като толкова ви дразнят тия хора, направете вие дискусията, бре, хора. Не знам какви простаци са, ама проблемите, които обсъждат ми се виждат смислени и не ме кефи, че точката на дискусията винаги се измества от проблема към призивците. Както казах и в предното си мнение, нямам търпение в сряда да видя какви сатани са тия хора, какви рога и опашки имат. Ако се вярва на плювните, в които се обръща всяка тема, явно ще да са някакви уникати.

Интересно дали наистина е така, в сряда ще се види...
НО! Тази тема е за КАМЕРИТЕ, а не за ПРИЗИВЦИТЕ. Ако искате, отворете си отделна тема за тях, тамън може да се намери някой, който смислено да обясни причините за тази агресия. Или пък няма да се намери. Най-вероятно.