ЕС са толкова мили и любезни, а ние сме чудовища, нали...
Бeтон написа:
Какво може да се очаква, докато още ги има БС*П и ДПС*. И не трябва да се учудваме на призив, защото те са техен плод.
И ти, и всички дебели и надменни глави като теб. Участието ми в темата приключи. С тези най-много 5 човека, с които си заслужава, мога да си говоря на ЛС.
Заразата на груповото мислене е навсякъде. Щом добруването на индивида и неговия мироглед не значат нищо, щом основния участник тук е с дебела червена глава и само офф-и, но не казва нищо по темата, аз нямам какво да правя. Чао.
Batbayan написа:
но определено комунизмът си отиде и от Русия и от България и в тези държави няма да има комунизъм в близки и обозрими времена.
Честито ти 20 години без комунизъм, в които нямахме премиери като:
Андрей Луканов (2 пъти)
Иван Костов (нещо политикономия във ВИИ "Карл Маркс" [УНСС] май беше)
Симеон Борисов - Трябва доверие, доверие във всичко, дайте ми 800 дни и аз ще оправя БГ, ще ви дам по 5 000 лв безлихвен кредит и т.н.
Сергей Станишев - син на др. Димитър Станишев от Политбюро, човек, комуто е дадено да управлява цяла държава, без да има нито един ден трудов стаж
Ахмед Доганов/Меди Доганов/Ахмед Доган - червен и турски агент ("балансьор" през цялото това време, т.е. над 20 години)
Бойко Борисов - пожарникар, бивш охранител на Тодор Живков и Симеон Борисов, мокър сън за над половината полово зрели българки (може и за някои българи)
Всички те са изключително достойни хора, които сега се крият от народната любов зад високи и дебели дувари и по никакъв начин не са свързани нито с отвратителното състояние на страната и обществото, нито с БКП, нито с нейната наследница БСП. В България отдавна няма комунизъм, той стана частен някъде по времето, когато си се раждал. Когато отговорниците от ДС си приватизираха "скрития транзит", а.к.а. контрабанда. На част от тях се кланяте и сега, "и певци за него песни пеят". Иначе комунизъм няма, да. Лека ви нощ и много ви здраве.