inc написа:
Айде на изпроводяк:
Мда, и аз мисля, че тези въпроси са ми достатъчни
1. Спомена калории - доколко спазваш диети и принципи на здравословно хранене в името на доброто здраве и хубава визия? А какво може да те накара да изневериш на тези принципи? (освен ШОКОЛАДЪТ) - Диета съм спазвала умишлено един-единствен път и това беше след тежко възстановяване след едно доста тежко боледуване с тежки последици върху здравето и фигурата ми. Оттогава не. Ям каквото искам, по колкото искам. По принцип се храня здравословно, но не за да се храня здравословно, а защото така ми е по-вкусно

Не се чувствам гузна ако погълна престъпно голямо количество калорична храна. За да си поддържам здравето, респективно и визията, гледам да се движа повече, и без това ми е приятно да съм активна.
2. Ти с какво свързваш Foam party спец?
- С пяната! И смятам това парти да го превърна в традиция, само ще видим кога отново ще бъде удобно да организирам такова вкъщи.
3. Има ли човек, независимо колко ти е близък (или не), когото се гордееш, че познаваш? А когото се срамуваш? - Нямам навика да се срамувам от хората. Виж, да се гордея - да. Познавам такова голямо количество прекрасни и стойностни хора, че сама на себе си бих си завидяла.
4. Последната образователна случка в социален план, която те е сполетявала? На какво точно те научи? - Тя в момента ми се случва. Опитвам се да... разгадая отношението си към определени хора под определени обстоятелства и какво влияе върху това мое отношение. Или по-точно да разгадая кое трябва да позволя и кое - не, да ми влияе, когато решавам по какъв начин ще гледам на даден човек, дали ще го смятам за близък, дали ще мога да му се доверя и т.н.
5. Имаш ли се за социално ангажирана личност, от гледна точка на частните трагедии, които отразяват най-често в медиите и пр. Какво е отношението ти към благотворителната дейност у нас? - Като цяло се имам за ангажирана, но и аз си имам предел; когато го мина, не искам и да чувам. Благотворителната дейност у нас... тъжно е, че се опитваме да ангажираме обществото с проблеми, които би трябвало да са по силите на държавата. От друга страна е добре, че хората са съпричастни и състрадателни и действително тези благотворителни инициативи имат резултат.
6. Сподели някое детско не на Дисни, не на Уорнър Брос и не на 20-ът Сенчъри Фокс, което да те е впечталило дълбоко. А да те е отвратило? (Може и от гореизброените за последното) - Том и Джери :Р А детско филмче, което да ме е отвратило... голямо количество от новите, всъщност. Грозни, отвратителни анимации. И скапани сюжети. Дебилизми. И се наричат "детски"...
7. Знаеш ли какво е общото м/у "Малкият принц" и Кемал Ататюрк? - Не, но ти ще ми кажеш
8. Гледалали си "Зеленият път"? (Ако не - препоръчвам горещо ^^) - Не и за момента смятам да пропусна. На първо време трябва да се ореантирам към книгата, за да се ореантирам към книгата, трябва да се ореантирам към автора, а това ще отнеме определена настройка и известно количество време.
9. Какво мислиш за европейското кино? А за руското? А за филмите на Емил Костурица? - Нищо, нищо, нищо. Киното ме интересува твърде слабо =)
10. Страдаш ли от предразсъдъци? Какви?
- Имам предразсъдъци, мисля. Към хора, на които им липсват възпитание и обноски. Към хора с лош правопис и към такива, които в скайп пишат на латиница. И към мюсюлмани от всякакъв род.
11. Какво мислиш за екзотичните култури? - Че са интересни. Но би било хубаво да пътувам, да ги видя на живо и по този начин действително да науча нещо за тях.
12. На какво растение си мислиш, че приличаш? - Някакъв треволяк сигурно.
13. Какво мислиш за грима тип " Дай да се намажа с маркер" бил той в чалга или в метъл варинт? - На някои им стои престъпно добре.
14. Любимо цвете за букетче? - Лилиуми. Така че да се получи не букетче, а букетище
15. 'Га ше 'одим на караоке? ^^ - Не знам, откровено. Знам само, че трябва. Вие сте по караокетата, организирайте едно.
16. Какзваш, че в моного отношения с теб си приличаме.
А каква е най-голямата разлика м/у нас (освен в ръста)?
Коя моя черта те изненадва/озадачава? - До момента не се е намерило нещо, с което да ме озадачиш. Аз съм странно съгласна с теб по всички въпроси, с които сме се сблъсквали
17. Какъв оттенък на дърво предпочиташ за мебели? - Светло. Затова цялата ми стая е в светло дърво, с изключение на гардероба, който предстои да бъде заменен в бъдещето.
18. Как приемаш грешките си? - Трудно. Не съм свикнала да греша. Свикнала съм да съм подготвена толкова добре, че да успявам от първия път.
19. Къде би искала да си точно в момента? - Супер ми е където съм, с майка ми в хола. Но същевременно искам да съм с още 5-6 души, отново насаме. Ако можеш да се мултиплицирам, щеше да е най-хубаво
20. Каква е стойността на една прегръдка?
- В момента правя 25 палачинки в замяна на една прегръдка.
21. Каква е темата на телефона ти? А с коя мелодия звъниш? - Темата е една от дифолт на нокията, една лилавичка. Мелодията ми е Shiva's R&R Dub на Arling & Cameron. За пояснение, това е яката музика от яката реклама на Бекс 'the beer that said no to compromise'.
22. Как предпочиташ да слушаш музика - съвсем тихо или слушалките/колонките на макс? - Когато съм със слушалки, обичам да е силно, да ме залива отвсякъде. Ако слушам на колонки, съм свикнала да пускам музиката по-тихо заради съседите и котките.
23. Ако трябваше да се маскираш за Хелоуин какъв костюм би избрала? - Тази година се бях заканила, че ще съм мацка пират. Да, ама пък не празнувахме Хелоуин
24. Честит ти празник! ^^ Не само на теб! Чувстваш ли се будна? - Честит и на теб : ) Но не, хич не се чувствам будна... всъщност съм ужасно заспала.
25. Посочи една дреха, към която си много пръвързана? - От зимните дрехи имам един черен пуловер с много яки ръкави, един такъв мекичък. Много си харесвам и една сива жилетка, пак мекичка (с много особено копчета е - представляват кълбета от кожена връв). Всъщност, обичам почти всичките си пуловери. Но тези двете последните са ми новички и затова така.
26. Кога за последно се разхожда с или без цел из нощна София? Хареса ли ти? - Беше лятото... И да, хареса ми. Облекчи депресията и тягостното настроение, които ме бяха обхванали.
27. Обичаш ли пъзели? - Преди не обичах. Заканила съм се сега отново да се пробвам, белким съм ги заобичала. Но преди просто нямах търпението за тях.
28. Какво мислиш за пластичната хирургия? - Медицина като медицина. Но аз не бих издържала психически на това да се погледна в огледалото и да не видя своето собствено лице.
29. Умори ли се? - Твърде е рано, за да се изморявам =)
30. Ако можеше да попишеш хора от обкръжението си - не само форумци - със супергерои, те щяха да са:... (н еможах да се сдържа, всички те измъчиха
) - Не се кефя на супергерои. Няма да описвам близките си с нещо, което не ме кефи