|
През септември бяхме в Болеро аз и още 4 коча от курса ми. На всички други маси имаше женски компании. Верно, изглеждаше малко гейско, ама аз предпочитам да твърдя, че бяхме като мъжката версия на "Сексът и гъза" - те пиеха коктейли и кафенца, само аз се тъпчех с храна, като невидял... изпъквах като мачото на компанията. За протокола - не ги познавам тези хора и не поддържам връзка с тях... дори имената им не помня...
Иначе жените са доста лицемерни същества, да не кажа по-силна дума. На всички ни е известно, че има неща, които жените не биха правили, защото ги отвращават и са заклеймени като "мъжки долни навици". И съответно те са табу и жените не правят компромиси с тях. НО... за мъжете подобна екстра няма - кеф ти розово кафенце, кеф ти тъпа опера, кеф ти шопинг, все едно не излизаш с момиче, а по-лудата от Близначките Олсън. И мъжът не може да каже "Не, не искам". Ей тва е разковничето - по-малко права имат мъжете в една връзка, и тва води до проблеми. Плащането на сметката е нищо в сравнение с липсата на уважение от страна на жените. Те се държат с нас като с даденост, защото имат с какво да ни контролират. Ние мъжете кви оръжия имаме? Никакви, не вярвам у форума да има некви богаташи, да използват това като оръжие. Пък и то тези типове си имат по няколко жени.
Предполагам, недей да ми се измъквате с довода, че всеки трябва да си намери подходящата. Всички жени са жени малко или много и отговарят на женската си същност, някакси. Не може да не е капризна жената, да не е лигава или да не изпада в настроения, който и тя не може да си обясни, и обвинява хормоните си. Чудя се, вместо жените да се борят да си пазят мъжете, които ги търпят и ги разбират, и да дават мило и драго, да ни угаждат и да ни лигавят, за да не ги изоставим....
Верно, този свят се е изпедерастил, щом жените имат контрол...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|