Tommy написа:
allshallperish написа:
Кой ми трие мнението? Пак ще го кажа:
ВИЕ СТЕ ЕГАТИ И ПАРАНОИЦИТЕ.
Подкрепям.

Подкрепяш, ами! 30 страници не им стигнаха да разберат, че процедурата е напълно законна и редна. Чудя се само тия от Стачка.орг какво толкова крият, че не искат да ги снимат камерите? Как лепят плакати в СУ? Или как нахлуват по време на междучасията 4-5 човека, супер намръщени и раздават флаери за поредния протест, докато "ораторът" им възмутено ни говори, търсещ някаква подкрепа. Еми - не. Подкрепа няма. И ще ви кажа защо няма. Защото ограничавате кръгозора си върху някакви съвсем дребнави нещица, които не касаят студентите. Вие НЕ СТЕ гласа не студентите. Още по-малко студентите мислят като вас. Вие сте НЯКАКВИ си студенти, с НЯКАКВИ си разбирания. Вие не сте ГЛАСЪТ на студентите, обаче, колкото и да ви се ще. Хванали се за камерите. Това ли е най-голямата грижа, която терзае скромните ви души? Протестирайте срещу кенефите, срещу студа в университета, срещу пушенето в университета, щото ми е писнало всяко междучасие да ми се чади в лицето. Протестирайте срещу това, че преподаватели масово не идват, а студентите се разкарват за тоя дето клати гората, протестирайте срещу тройно по-високите цени в "СТУДЕНТСКАТА" лафка. Едно ДОБРО са направили за вас с тия КАМЕРИ, да, точно с тях ви правят добро и ВИЕ решихте, че е някаква си световна конспирация точно срещу вас, точно срещу ВАШИЯ СТУДЕНТСКИ ГЛАС. Аз си ги искам камерите. Нека ми сложат още 5. Нито ще ме видят как троша, нито как лепя плакати, нито как пуша, нито как вадя пистолет. Ето - това е гласът на студентите.