Eleny написа:
Благодаря за подробното разяснение, всъщност мен тези въпроси не ме вълнуват особено много, тъй като имам друга концепция за 8 декември. Не ви нападам лично, както казах- явлението като цяло ми е много любопитно.

Като човек, пътувал не малко, имам изградено негативно отношение към повечето хотели в БГ- кво съм виновна, че опитът ме е докарал до такова становище. Но всеки преценява според възможностите и предпочитанията си.
А да правим аналог между хотелите в Австрия, Германия и България за мен е безпредметно, особено когато местоположението е Банско.
Но да не навлизаме в лични пререкания, темата за друго беше

пп- направете елемнтарна справка с цените в Гърция за нощувка през това време на годината, когато дори не е сезон. 100 лева на човек за 2 нощувки, да кажем- средният вариант от офертата ви. Това прави 200 лева за двойна стая + храната. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че цените за двойна стая на брега на морето и то на скъпите гръцки острови през август е под 50 евро (и то не на човек)? От години я следя тая тенденция, ама тя става все по-безумна.
Здравейте отново ,
не го приемам като лична обида , а по –скоро като малък спор , все пак форумите са за това човек да изказва своята гледна точка.. нали

Никога не съм се опитвал да сравнявам БГ хотелите , с тези в Германия или Австрия ,просто имах предвид термина откъде идва.Между другото има един сайт, в който може да се учудите какви коптори има и там.
Да се върнем на темата ,аз съм убеден че ако сте в Гърция няма да Ви е по евтино.Може би за това което организираме ще се изръсите двойно или тройно в сравнение с нашата цена.Но нямам намеренение да изпадам в подробности или ако искате истински аргументи ,може на ЛС за да не занимаваме всички.
По отношение на БГ хотелите няма как да сте доволни !И аз не съм , при това строителство всеки 3-ти стана хотелиер.Няма го опита , няма го и качеството на услугата .Цената не прави услугата , но качеството на услугата изисква определена цена.Ако предложим по ниска цена , няма да можем да дадем това което смятаме за приемливо.Този който е платил няма да е доволен ,и ние няма да сме доволни.
Ние сме дали оптималната цена , а след 8 ще се разбере дали сме добри!
П.С. В Цената ни има две нощувки ,две закуски , вечеря с Ди Джей ,и празнична вечеря отново с Ди Джей,т.е. 50 лв. на ден ядеш ,спиш и купонясваш

Поздрави: Д.Милков