Дата и час: 17 Яну 2026, 06:45

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Къде смятате да празнувате 8 декември 2008?
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009, 17:14 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Бeтон написа:
Ти като не си виждал нашите купони, как заключаваш, че вашите са Номер едно?

Що мислиш, че не съм? 8)

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Банско за 99 лв.!!
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 09:16 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg

Оферта 8-ми декември

Двойна стая - 80лв.

Двойна стая реновирана - 100 лв.

Мезонет - 100 лв.

Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 10:47 
В началото бе словото
Аватар

Господи, такъв соц може да съществува само и единствено в нашата мила родина :roll: :) Цена за стая и реновирана стая.. била съм в такива хотели- в първата плащаш по-малко и попадаш в машината на времето, директно 50 години назад в най-страшния соц; второто- плащаш повече и се чудиш каква е разликата :) Изводът за мен лично е- при избор никога не се ходи на място с такава опция.

Не се сдържах, просто изтръпвам от феномена реновирана стая.. как пък в Сърбия и Румъния го няма тва явление, иначе бих го заснела и разпространила.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 10:58 
В началото бе словото
Аватар

Смятам да празнувам с приятеля ми и неготивите колеги в Боровец :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 11:34 
В началото бе словото

Eleny написа:
Господи, такъв соц може да съществува само и единствено в нашата мила родина :roll: :) Цена за стая и реновирана стая.. била съм в такива хотели- в първата плащаш по-малко и попадаш в машината на времето, директно 50 години назад в най-страшния соц; второто- плащаш повече и се чудиш каква е разликата :) Изводът за мен лично е- при избор никога не се ходи на място с такава опция.

Не се сдържах, просто изтръпвам от феномена реновирана стая.. как пък в Сърбия и Румъния го няма тва явление, иначе бих го заснела и разпространила.

1- може да сте била във всякакви хотели ,но не и в Теди Хаус ,така че коментара си е абсолютно безпочвен!/аз примерно мога да кажа ,че съм срещал много хора ,които се изказват така , и болшенството имат психически проблеми/ :)
2.Соц -а незнам какво общо има с двата вида стаи ,просто ако бяхте попитали в какво се състои разликата, с удоволствие бих Ви обяснил?
3.При оглед на офертите за 8 - ми , едва ли ще намерите по добра цена за Банско ,с 2 нощувки , 2 закуски и 2 вечери.
4.За да отговоря предварително на следващият въпрос :Хотелът се пуска за първи път тази година .Той е изцяло нов , обзавеждането е ново и сградата е нова .Не може да става дума за мизерия.Към него има прилежаща 2-ра сграда ,построена 2002 г.В нея цялото обзавеждане е ново,но примерно теракота е от 2002г.!!!
P.S. Oсновно термина "реновирана стая"се използва в Германия и Австрия !

Поздрави : Д.Милков

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 16:38 
В началото бе словото
Аватар

Благодаря за подробното разяснение, всъщност мен тези въпроси не ме вълнуват особено много, тъй като имам друга концепция за 8 декември. Не ви нападам лично, както казах- явлението като цяло ми е много любопитно. ;)

Като човек, пътувал не малко, имам изградено негативно отношение към повечето хотели в БГ- кво съм виновна, че опитът ме е докарал до такова становище. Но всеки преценява според възможностите и предпочитанията си.

А да правим аналог между хотелите в Австрия, Германия и България за мен е безпредметно, особено когато местоположението е Банско.

Но да не навлизаме в лични пререкания, темата за друго беше :)

пп- направете елемнтарна справка с цените в Гърция за нощувка през това време на годината, когато дори не е сезон. 100 лева на човек за 2 нощувки, да кажем- средният вариант от офертата ви. Това прави 200 лева за двойна стая + храната. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че цените за двойна стая на брега на морето и то на скъпите гръцки острови през август е под 50 евро (и то не на човек)? От години я следя тая тенденция, ама тя става все по-безумна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009, 21:26 
В началото бе словото

Eleny написа:
Благодаря за подробното разяснение, всъщност мен тези въпроси не ме вълнуват особено много, тъй като имам друга концепция за 8 декември. Не ви нападам лично, както казах- явлението като цяло ми е много любопитно. ;)

Като човек, пътувал не малко, имам изградено негативно отношение към повечето хотели в БГ- кво съм виновна, че опитът ме е докарал до такова становище. Но всеки преценява според възможностите и предпочитанията си.

А да правим аналог между хотелите в Австрия, Германия и България за мен е безпредметно, особено когато местоположението е Банско.

Но да не навлизаме в лични пререкания, темата за друго беше :)

пп- направете елемнтарна справка с цените в Гърция за нощувка през това време на годината, когато дори не е сезон. 100 лева на човек за 2 нощувки, да кажем- средният вариант от офертата ви. Това прави 200 лева за двойна стая + храната. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че цените за двойна стая на брега на морето и то на скъпите гръцки острови през август е под 50 евро (и то не на човек)? От години я следя тая тенденция, ама тя става все по-безумна.

Здравейте отново ,
не го приемам като лична обида , а по –скоро като малък спор , все пак форумите са за това човек да изказва своята гледна точка.. нали :)
Никога не съм се опитвал да сравнявам БГ хотелите , с тези в Германия или Австрия ,просто имах предвид термина откъде идва.Между другото има един сайт, в който може да се учудите какви коптори има и там.
Да се върнем на темата ,аз съм убеден че ако сте в Гърция няма да Ви е по евтино.Може би за това което организираме ще се изръсите двойно или тройно в сравнение с нашата цена.Но нямам намеренение да изпадам в подробности или ако искате истински аргументи ,може на ЛС за да не занимаваме всички.
По отношение на БГ хотелите няма как да сте доволни !И аз не съм , при това строителство всеки 3-ти стана хотелиер.Няма го опита , няма го и качеството на услугата .Цената не прави услугата , но качеството на услугата изисква определена цена.Ако предложим по ниска цена , няма да можем да дадем това което смятаме за приемливо.Този който е платил няма да е доволен ,и ние няма да сме доволни.
Ние сме дали оптималната цена , а след 8 ще се разбере дали сме добри!
П.С. В Цената ни има две нощувки ,две закуски , вечеря с Ди Джей ,и празнична вечеря отново с Ди Джей,т.е. 50 лв. на ден ядеш ,спиш и купонясваш :)

Поздрави: Д.Милков

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 01:16 
В началото бе словото

Търся 2 момичета за един страхотен празник, в малък хотел с минерален басейн - открит и горещ! :cheers:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 20:09 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
2... Хммм... добре, добре..

Да не те затруднят едновременно, ме притеснява :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 20:11 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
:mrgreen: :mrgreen:
ти да не предлагаш помощ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 20:41 
Europa League
Аватар

И тук да взема някой син рибон за самарянство... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
че във Фарм вила взех почти всичко...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2009, 21:31 
В началото бе словото

Все още търся кандидатки - студентки с които заедно да посрещнем 8 декември в романтична и незабравима атмосвера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2009, 21:33 
Europa League
Аватар

Що 2, бре. Нема си играеш на лаком за гол, я.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Свети Валентин или Трифон Зарезан-къде,с кого и как смятате

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Любов, романтика...

rumiana

83

5560

10 Мар 2008, 16:23

black_lady Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Къде ще празнувате, абитуриенти?

[ Отиди на страница: 1 ... 33, 34, 35 ]

в КСК 2004-05-06

nrggirl

519

15655

24 Май 2006, 08:49

Ice_Spirit Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Къде смятате да прекарате 8-ми декември?????

[ Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13 ]

в 8-ми декември

Veles

180

15302

14 Сеп 2008, 19:45

rachence Преглежда последните мнения