ugly_girl написа:
По принцип уча в ПМГ специалност биология,но ще кандидатствам с литература.
значи все пак имало такива като мен
та по темата: от моя страна, аз от учителката ми по БЕЛ (при тази при която ходя на уроци де) знам като теб, че пак мнооого трябва да се внимава с тези неща, защото така, защото пък иначе...обикновено след като се изприказва какво трябва и какво не трябва традиционно да пиша върху белите листа думите са й:"би трябвало да ви кажат как и къде да номерирате, как да поправяте при грешка и т.н. Но ако не ви кажат питай!" та мисълта ми е, че според мен наистина например не трябва да хванем да си драскаме по листа или да правим някакви кръгчета и рисунчици, докато чакаме вдъхновението да ни дойде (като е при мен например

), а просто да си пишем както по принцип си правим, с опита разбира се за по-малко драскане (и то драскането ако не се лъжа е с една черта, а не както мнозина от нас правят с много и дебело-плътни черти и оцветяване, за да не се вижда какво сме написали...обикновено като види нещо такова в работата ми пак същата гореспоманата учителка ми казва:"Повярвай ми, едва ли някой вещо се интересува какво пише под задрасканото")...та в общи линии казано с две думи - пишем си нормално, както например на едно класно и няма проблем...

и мисля, че е така де, просто учителите понякога за такива неща преувеличават (друг е въпросът, че го правят защото има всяка година и заблудени, които правят тъпи, безмислени грешки и това им проваля изпита)