MERCES_LETIFER написа:
...
1. Какво би препоръчал на младите хора да четат?
http://e-comedia.com
Добре де - книги, неща различни от "Шок", "Уикенд" и прочие. Творения, които да ги вдъхновят да развиват способностите си, да ги правят борбени и силни. Неща, които им помагат да оценят човека в себе си, за да могат по този начин да ценят и другите хора.
2. Кое би трябвало да е секси у една жена, обаче не е?Малко се затруднявам. Приемам, че имаш предвид "какво в себе си жените си мислят, че е секси, а всъщност не е". Пушенето на цигари, доброто старо курвенско поведение.
3. А у един мъж?Метросексуалност / нечистоплътност (да бе, има мъже, които смятат, че нечистоплътността им придава мъжественост). Ама аз от мъже не разбирам, ти кажи
4. Смяташ ли, че си добър човек?Иска ми се да го вярвам. Съдейки по постъпките ми досега, спокойно може да се заключи, че съм. Съдейки по това какво съм си мислил в определени моменти, не бих се обзаложил. Подобно на Фройд вярвам, че в човека е заложено изначалното зло. По пътя на логиката обаче това трябва да означава, че също така той носи и изначалното добро. Ще видим, би ми било интересно да си прочета биографията, след като напусна този иначе тъй симпатичен свят.
5. Кои неща наистина не разбираш у жените?
Откъде да започна?
Това, в което ми е най-трудно да вникна, е как е възможно в един ден те да вярват с цялото си същество в нещо, а на следващия със същата неподправена искреност и всеотдайност да вярват в точно обратното. Най-гадното е, че не мога да ги обвиня в лицемерие, защото те не лъжат. Би било толкова по-лесно :Р
6. Ако имаше време, на какви други спортове щеше да се запишеш, освен муай-тай-бам-бам-или-както-там-беше?!Скачане с парапланер, планинско катерене, рафтинг, салса (не е спорт, но мисля някой ден да подновя заниманията

)
7. Кои са простичките радости на живота?Споделени мигове и положителни емоции. Те могат да бъдат всякакви и за щастие са неизчерпаеми. Примерно готвене и хапване заедно, пътуване, някое сиво к'отенце - няма смисъл да ти ги излагам публично в писмена форма. Ти знаеш най-добре. Пък и нека запазим малко загадЪчност, за да е по-интересно

Също среща с приятели, споделяне на истории, абе нищо, което да не се вписва в тривиалните общоприети разбирания.
Ако преминем към егоцентричните източници на радост - чувството, че си направил нещо хубаво, или че си постигнал целта си, че си доволен от себе си.
8. Какво може да ти усмихне деня, ако преди това ти е било кофти/уморено?Някое сладко Иринчи, намиращо се във весело-непукистко-шматчестото си агрегатно състояние
9. Колко лигав си?
Бе по принцип по-малко, отколкото си мислиш, ама двамата явно сме лигоопасна комбинация
10. Кой е най-хубавият комплимент, който си получавал?Отново ме затрудняваш. Ценя всички искрени комплименти, които съм получавал, но въпреки характерния си нарцисизъм не съм им отделял кой знае какъв размисъл, за да не взема да се възгордея излишно

Мда, трябваше да изцикля съвсем на нощна смяна, за да се наканя да отговоря на последните въпроси в темата отпреди сума ти месеци. Чак сам се впечатлих.