1. Кои според теб ще са първи три отбора в "А"-група на края на първенството? - Ох, толкова малко ме интересува... Да кажем, "ЦСКА", "Левски" и "Литекс.
2.
А Шампионската лига как я виждаш? Още ли мислиш, че Интер ще е новият шампион? (: - Сериозно мисля, че имаме шанс, за разлика от предните години. Ако Балотели по една случайност се контузи и почнат като резерва да пускат някоя куца кобила (или Давид Суазо), шансът ни се увеличава.
3.
Що се радваш, че Словения би Русия на баражите? - Понеже мноооооого не харесвам руснаците и спортистите им. Добре де, основно спортистите им. :Р
Манталитетът им се прояви и на мача - суперзвездата Жирков от "Челси" тръгна да се бие с един от тия, дето подават топките, а Кержаков напсова съдията.
4. Как е финския? Колко падежа взехте вече? :Р - Николко, не ходя вече. Както писах, фокусирам се върху литературата. ;р
5. Ще ходите ли с групата някъде на 8-ми? - Не, всеки се спасява сам. Аз засега нямам идея какво ще правя.
6. Кажи някой игрален филм, който не ти е скучен. Освен "Стената".РИМЕМБА РИМЕМБА ДА ФИФТ АФ НОВЕМБА!
"За мишките и хората", "Карибски пирати"... срещат се.
7. Мислиш ли, че този път европейските стипендии ще бъдат изплатени навреме? - Във всеки случай няма как да закъснеят повече, отколкото през лятото. А ако такова нещо се случи, ще протестираме.
8. Питай се сам нещо и по желание сам си отговори.- Кога ще станеш красив, умен и богат?
Нямам желание, затова не си отговарям.