allshallperish написа:
Е, ние сме по-добре от вас в тоя случай - може и да не ни помагат, според вас, но не ни и пречат

.
Ето защо ЗАПИСИТЕ в метрото са много по-обемни и заснемат МНОГО, АМА НАИСТИНА МНОГО хора. А там няма как да се скриеш, както обясняваше яхналата метла.
Къде съм обяснявала точно това?
Явно съм ви надценила. Трудно ви е да схванете. Нищо, другия път.

Между другото: Не членувам в никакви групи и формирования. Казвам си личното мнение.
Цитат:
instinct както по нагоре стана въпрос ако дойде някой да ти набие канчето /примерно/ камерата няма да слезе да те спаси .. но така вероятността такова деяние да бъде сторено на територията на университета се намалява ..
Не, намалява се
евентуално само в онази част, в която има камери. Хвана ли ви шубето сега? Айде бегом при ректора сега, да го помолите да инсталира още 50- 60 броя.
Цитат:
не ме разбирайте грешно не че съм за камерите .. просто не съм против тях при положение че са сложени вече, някой е взел някакви пари комисионни /най вероятно/ подписани са договори за бъдеща поддръжка /баницата е разделена вече/ ми освен да се кефите на камерите не виждам какво друго ви остава а вие сте тръгнали да се пънете

с тая тема и обсъжданията ще му накривите шапката на ректора

Добре, кажи ми как да го нарека това, освен идиотизъм? Да се кефя на камерите, щото някой бил взел комисиони?!

И щото били сложени, дай да си мълчим. Те утре и гащите ви ще събуят и вие какво : Ами така и така са ни ги събули, я да се надупим.