allshallperish написа:
Защото е накарал някой друг да ги купи и не му е съвсем ясно

Или не счита са необходимо да ви дава счедоводителски обяснения.
Тъй. Не може да са закупени без неговия подпис. Не може, когато е подписвал да не е видял сумата. Информацията аза 250 000-те лева е дадена не пред нас, а пред медиите на официална пресконференция на 24-ти август. Информацията, че е само 50 000 лева е дадена пред Богомил Шопов от "Електронна граница" и студенти от "Призив" и АСССУ. На нашата дискусия в ИФ дойде без да сме го молили и заяви, че сумата е 38 000 лева. След като цитирахме предишните суми, той заяви - "Ми така е като вярвате на медии!". Той сам тръгна да ни "дава счетоводителски отчети", не е молен от никого. По-скоро, сам реши да ни хвърля прах в очите.
allshallperish написа:
Важно е на мене да ми е добре... както се казва.
Чудесна илюстрация на мисленето ти, нямам какво да добавя повече към теб.
Относно това колко човека са ЗА камерите и колко ПРОТИВ. Извън форума познавам двама такива. Един приятел от ФФ и една колежка от моята специалност, моят випуск. Познавам няколко човека, които са твърдо против (днес например като събирах подписи за стипендиите, едно възмутено момче започна да ме разпитва за камерите) и 1-2ма с мнение на кантар. Истинският проблем е, че останалата маса народ изобщо не им пука. Ако нямаше камери и вие водехте камп ания колко е важно да ви сложат, щяха да ви изгледат със същото тотално безразличие, с което гледат нас, които сме противници на вмомента инсталиращите се камери. Извинете, грешка. Те даже ене поглеждат. Същите индивиди, когато се опитвах да събирам подписи за стипендиите, ме гледаха със същите пусти очи и заявяваха "Ми те ако са решили, какво ги засяга, че вие пра'йте подписки". Една колежка от моята специалност пък ме разпита подробно и после отказа да подпише, даже без да каже защо. Аз и не я питах.