Хах.... някой каза, че ако може да се включи, ще е кеф.
Да така е, голям кеф ще е, ама след това колко въпроси ще има в главите и на двама ви, просто идея си нямате.
За мен лично много се доближава до изневяра. Щом като в главата на "половинката ми" има таква идея, значи нещата не са на добре. Въпросът не е какво може да й даде другото момиче - това е ясно: цици, вагина и може би малко по-дълги присти барабар с вибратор. Въпросът е какво не мога аз да й дам и защо. Ако се стигне до нещо такова според мен един дъъъъъъъъъълъг и откровен разговор е наложтелен, от онези разговори, от които вкусът в устата се променя и остава гаден поне още един ден. Сядате и като мъже се разбирате - дали на мацката просто й се иска да пробва как е, дали иска и ти да се включищ или просто я е ударила сачмата в главата. Ей такива работи.....
Не знам, много ми е сложно това..... връзки, кой с кого иска да прави секс и защо и как и къде и всякакви тям подобни. Всичко си опира до гледната точка и повтаряемостта на ........ айде нека го наречем прелюбодеянието. Ако си остане само един път, може да се вярва, че е било само опит. Ама ако нещата започнат да се повтарят - тогава може да си стане проблем и да си прерасне в изневяра..... поне според мен.
Ама моето мнение не е меродавно, щото аз от доста време си ергенствам и такива неща са далече от мислите ми. А и едно от предимставата да нямаш приятелка - повече бензин в колата => повече среднощни разходки с колата

Музиката, мъркането на двигателя и само хипнотичната линия на пътя..... бааааааааси кефа. Няма кой да ти мрънка, няма кой да ти разправя за приятелки, няма кой да ти задава кви ли не въпроси - рай. Само аз, колата, пътят и музиката......
Поре, успех с разрешението на казуса, аз отивам да карам кола