Защо упорито продължавам да мисля, че се казваш Митко? Т.е. Димитър, де...

И пропусни култовия отговор, моля (в случай, че се сетиш какъв е той, разбира се)
- не съм Митко, както вече стана ясно...
Какво се случи с Жокера?
- писна му да стои тук, и направи пореден неуспешен опит да се спаси от вортекса - трагедия
С какво Алтер его е различен от него?
- просто е второ издание - дали е подобрено или буквално, не знам.
Завръщането ти планирано ли беше?
- само в рамките на два дена преди самото завръщане
А напускането? И, изобщо, защо ги правите тия циркове (не ми се сърди, наистина не разбирам - затова питам)?
- ами има много причини и едната беше с конспиративна цел. Свърши си работата. Засега съм отклонил подозрението...
Коя е любимата ти опера? Композитор, епоха...?
- харесвам принципно италианската опера, Верди, любима опера нямам, но предпочитам
Мадам Бътерфлай, напоследък слушам повече Вагнер, а едно време руски опери - Мусоргски, Глинка, но нещо не ми се нравят вече чак толкова много.
Дай три неща, от които разбираш много и три, от които нищо не разбираш. А би ли искал да разбираш от вторите?
- започвам да разбирам от история и от политика и от футбол, естествено. Не разбирам от жени, очевидно. Тук мога да изброявам много, но другото не ми пречи...
Защо се криеш така упорито? Като го няма Циндила, да те питаме поне тебе.
- Вече е навик, преди беше елемент от принципна уговорка с човек, на когото много държа.
А, да - и какво работиш, ако не е тайна, че тия чести пътувания до Сърбия са ми интересни.
- пътуванията са по роднинска линия и не са свързани с работата. Работил съм разни неща - от много по нещо - напоследък основно се занимавам с коректури - лесно виждам грешките на другите и постепенно ми става втора природа, участвам в разни проекти, но не студентски.