Симона Д. написа:
На 24 години съм,и ме влече политиката.Приятел на мой роднина беше министър преди няколко години.
Сега и мене ме цанят родителите ми да се занимавам с една партия,въпреки че сега уча друга специалност.Обаче те не знаят че като тийнейджърка аз съм имала буен живот.Дори продавах марихуана на приятели в средното училище,няколко години,и като станах на 18г. по стечение на обстоятелствата за щастие спрях да го правя.
Сещам се за известни политици които напр. в миналото си са имали конфликт с полицаи(напр. Йошка Фишер).
Мислите ли че тези неща от биографията ми могат да спрат един сериозен възход в една политическа кариера?Не мисля че мога да го обсъдя с родителите си,затова пиша тук...

Благодаря на всеки сериозно отговорил много!

Ако решиш да се занимаваш с политика, признай си това за марихуаната и другите прегрешения предварително, защото няма как да избягаш от миналото си, когато си в светлината на прожекторите. Ако тези неща се разкрият по време на някоя предизборна кампания, това няма да помогне особено на кариерата ти. Пробвай! Ако партията, с която те карат да се занимаваш, е на власт, едва ли ще те арестуват
Ако не го направят - пиши ми и ме назначи за личен ПР с апетитно възнаграждение. До година и половина трябва да завърша. Обещавам ако го направиш, да не показвам тази тема на властите