Здравейте на всички!
Ето че неумолимо годините текат и дойде и моя ред. Вече съм 12клас времето мина игрите отшумяха а аз с пръст в уста вече се паникьосвам кво да правя

Ето че и аз се сетих че ми предстой завършване и трябва да се взема в ръце и да се спусна по пързалката. Ама се чудя кво да уча след като завърша?! Та тука идва вашата роля мили студенти

Надявам се да ми помогнете при избора ми.
Решил съм да се пробвам на някой места и ако можете да ми кажете от опит как да подходя за да завърша започнатото с успех. И ще ви помоля за няколко съвета.
така..
1.иска ми се да кандидатствам нещо с география понеже тва ми е любимия предмет и никога не съм се стараел да го уча а все едно сам ми се налива в главата

но проблема е че незнам грам математика и ми се иска да уча нещо с география но да няма математика(стряскат ме че вървят ръка за ръка

) Та ако можете да ме ориентирате нещо,..
2.иска ми се и да пробвам в НСА с кинезитерапия но мисля че там ще държа изпит по биология (и тя не ми е от силните предмети

) да ме светнете и там как е кандидатстването и трябват ли някакви велики знания по биология
3. Тук на трето място но цел номер 1 за мен е академията на мвр понеже съм много добре подготвен физически , физическия не ме притеснява но пък ми се струват доста трудни изпитите по литература и история, (ако някой ги е държал моля да ми обясни как протичат и дали са толкова трудни всъщност) историята попринцип доста съм я понаучил през годините и ми е интересна но пък ми се струва трудничко да развия цяла тема по даден въпрос до най-малките подробности понеже се старая да помня само най-важните събития и т.н.
Давайте някакви съвети за изпитите които съм споменал ако сте ги държали да дадете и малко инфо няма да е зле

Абе давайте всякъкви съвети които могат да ми помогнат
П.П. моля за извинение ако съм объркал нещо(1ви коментар ми е все пак

)