Дата и час: 18 Яну 2026, 19:04

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Възможно ли е да се прехвърля от ЮЗУ в спец."Соц. дейности"
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2009, 10:07 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте,
искам да попитам възможно ли е да се прехвърля/след изпит предполагам или такса/ от ЮЗУ-Благоевград в СУ.
Задочник съм и в 5-ти курс си смених работата, което доведе до прекъсване а от там и прекратявяне на студентските ми права.Остават ми 2 изпита невзети и дипломна работа.
В ЮЗУ ми искат 960лв :pale: не знам на какво основение и как е гласувана тази такса ,но ми стана изключително тъпо.
Въпроса ми е дали е възможно да се прехвърля и ако ще плащам поне да не се тътря до тези джандеми, а до си довърша образованието тук.
Благодаря предварително.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Възможно ли е да се прехвърля от ЮЗУ в спец."Соц. дейности"
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010, 00:28 
В началото бе словото
Аватар

naturo написа:
Здравейте,
искам да попитам възможно ли е да се прехвърля/след изпит предполагам или такса/ от ЮЗУ-Благоевград в СУ.
Задочник съм и в 5-ти курс си смених работата, което доведе до прекъсване а от там и прекратявяне на студентските ми права.Остават ми 2 изпита невзети и дипломна работа.
В ЮЗУ ми искат 960лв :pale: не знам на какво основение и как е гласувана тази такса ,но ми стана изключително тъпо.
Въпроса ми е дали е възможно да се прехвърля и ако ще плащам поне да не се тътря до тези джандеми, а до си довърша образованието тук.
Благодаря предварително.

Хммм ми принципно може да се прехвърлят студенти от други ВУЗ-ове в СУ, но не знам как стой въпросът в твоя случай, тъй като си прекъснал...
А и да ти кажа, че прехвърлянето от др. унирситет в СУ ще ти излезе кажи речи май толкова (да не кажа и повече). Една моя колежка се прехвърли от Търново или от твоя уни (не помня вече) в СУ и май беше платила безбожна сума над 1000 лв. и то само за да я преместят - това било таксата... :?
Та най-добре отиди до СУ в учебен отдел и питай, как стоят нещата при теб :) Успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Възможно ли е да се прехвърля от ЮЗУ в спец."Соц. дейности"
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010, 16:11 
В началото бе словото

Благодаря за отговора.Ще проверя обезателно,защото ми писна от обикаляне и трошене на пари за транпорт по тия кърища благоевградски.Реално ако таксата е около 1000лв. ме устройва защото в този момент от ЮЗУ ми искат 960лв.,но си спестявам пътя,нощувките и всички разходи по престоя ми.Като проверя ще напиша резултата.
Благодаря!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]