Baghatur написа:
the_invulnerable написа:
blz написа:
Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
И аз препоръвам Левски.Тренировки за любители има след 6 вечерта мисля и има доста момичета барабар с щерките на трениора и техните готини приятелки.Освен това трениорите не позволяват никакви волности и се правят дори спаринги момче-момиче.Цената е около 20 лв но за 12 тренировки(което си е супер ако си само любител с по 3 тренировки на седмица).За сравнение Марто Кръстев взима по 50 лв но се тренира всеки ден и по повече време.
Да,но при Марто Кръстев се тренира ММА(сиг.знаеш какво е това).А пък в СУ едва ли може да се тренира сериозно,така че препоръчайте къде може да се тренира ММА,бокс,кик-бокс или муай тай(ако знаете)
Мога да те уверя че при Марто се тренира всичко останало освен ММА.Човека е бил европейски про шампион по бокс и от 8 годишен се занимава само със бокс.Чуда се кои ти ги е разправял тиа щуротии.ММА се тренира на Левски но колкото пъти съм ги гледал,само бият една голяма секс кукла на земята в рандом мод без какъвто и да е помен от някаква техника.ММА не е нещо лошо,но да го започнеш на 20 е "малко" късно.Да не говорим,че всички ММА звезди първо осъвършенстват 3-4 спорта по отделно и накрая ги комбинират.
Аз смятам,че който има желание да тренира БС,трябва да пробва.Преди да пробва,всяко магаре,което си зоби метана редовно се мисли за бияч.В БС или ставаш или не ставаш(нямам в предвид,че трябва да си джедай;всичко е психика).
Колкото и да си говорим по форумите има само един начин всеки да разбере дали БС са за него и той е да пробва.