Срамна работя няма, да. Тогава изгърмява и заключението на другия поддръжник, че жените стдентки заработвали по други методи

. Не отричам, че има такива, но и не отричам, че ме отвръщават.
роджъртейлър, не мога да разбера за какво се дървиш, при положение, че нито съм обидила хората, дето го правят това, нито студентите хамали. ОТВРАЩАВА МЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА. И точно това трябваше да схванеш от думите ми, ама явно не ти стига за толкова сивото. Както посочих, много голям процент от студентите мъже бачкат като хамали. И мога да ти го кажа, защото известно време работих за такива сайтове..., в които се хвалят, че работната им ръка е "само от млади, интелигентни студенти, които много, ама много си харесват работата". Сега вече схващаш ли? Да не мислиш, че някой ще тръгне да ти се хвали,че дарява сперма или че е хамалин? Моля ти се. Просто е подигравка. "Мъжете студенти дарявали бащина гордост в семейството...". Е то бива, то може... ама пък толкова да са нагли тия журналисти. Ти не го правиш, щото ще дадеш на някой семето си, защото е имал нужда. Ти го правиш за пари. Даряваш си шибаната сперма за пари. Както и се превиваш под 100 кила пак за пари. И то младостта в тва поколение го прави? Схващаш ли вече? Схващаш ли колко е грозна картинката? Може и наистина да има щастливи семейства... НО на Запад не даряват "само студенти". И честно да ти кажа, не ми се вярва, че голям процент от тези, които даряват имат ужасно повишен коефициент на интелигентност, но това го мисля, само защото гледам какви са връстниците ми... какво е сегашното поколение... разпорено, разкрачено и пр.
И не, не работя шефска работа и никога не съм работила такава. Винаги съм работела нещо гадно и мн ниско платено. За това ме отвръщават такива експлоатации с нас младите. И в конкретния случай - с вас мъжете. Ама не, друго си е да ми обясниш колко съм тъпа.